Regina Elisabeta a Marii Britanii are cont pe Facebook

9 November 2010

Pe vremuri, liderii britanici se bazau pe forţă – cavaleria, armata şi faimoasa flotă regală – pentru a transmite mesaje importante referitoare la politicile şi măsurile adoptate.

Miijloace care au fost mai apoi înlocuite de ziare, radio şi televiziune. Astăzi, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îşi extinde imperiul online prin crearea unei pagini a monarhiei britanice pe… Facebook.

Ca simplu observator al Coroanei pe Facebook, însă, nu poţi deveni nici prieten al Reginei, şi nici nu poţi să chat with sau să “poke the Queen”. 

Pagina de Facebook conţine informatii despre familia regală şi programul lor, precum şi poze de la varii evenimente. Aceasta deschidere a Reginei faţă de mediile de socializare online nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni, ştiind că Regina este deja un mare fan al Ipod-ului şi deţine deja conturi pe Twitter şi Flickr, încă din 2009 şi cont pe Youtube din 2008.Citiţi şi

Dacă întrebi 10 studenți la medicină…

Mintea mea nu mai este prizoniera gândului cum să te fac să mă vezi

De unde vin noblețea și devotamentul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro