Richard Clayderman – la București de Ziua Femeii

Catchy

9 January 2017

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, Richard Clayderman, vine pe 8 martie, la Sala Palatului, la Bucureşti, pentru un concert fulminant, cu o producție fără precedent, un dar inegalabil de Ziua Internaţională a Femeii. Nu mai puţin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București îl vor acompania pe Clayderman în crearea unei atmosfere pline de emoţie și romantism.

clayderman-1

„The Prince of Romance”, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, i-a avut alături de-a lungul timpului pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Răzvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al naiului, Gheorghe Zamfir, în concertele pe care le-a susţinut până acum la noi în România.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor „cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de preţ (în funcție de apropierea față de scenă) şi sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas și online aici.Citiţi şi

Cred că așa se simte frica de moarte

Uite ce pățești când de dimineață nu ai habar dacă ți-e bine sau rău

Două invitații duble la super eveniment Harry Potter!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
469 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro