Să ți-o sărute!

13 October 2016

Departe de alte zone de interes pentru admiratori, tălpile rămân poate partea cea mai oropsită a corpului nostru – în majoritatea timpului în contact cu încălţări nu dintre cele mai prietenoase și doar rareori lăsate să atingă libere pământul, iarba sau nisipul. Dar zău că tălpile noastre merită mult mai mult! Şi nu mă gândesc doar la răsfățul unei pedichiuri lunare, ci la îngrijire constantă, eliberatoare, care de obicei consumă timp și energie. Te gândești la ce mă gândesc și eu, nu? Piatra ponce, după baie… muncă de sclav. Răsplătită, ce-i drept, de senzația de ușurare, de picior fin la atingere, sigur la mângâiere, în momentele în care simți că nu-ți ajung doar mâinile pentru a îmbrățișa… Au, am ajuns prea departe? 🙂 Să revenim. Firește că îți dorești toate astea, dar fără atâta muncă…

parasoftin

Introducerea odată făcută, vă prezint prozaicele, dar eficientele şosete exfoliante Parasoftin. Un produs inovator care acţionează în 60 – 90 minute şi efectul dorit se obține după aproximativ şapte zile de la utilizare, datorită ingredientelor exfoliante şi hidratante.

parasoftin-sosete-exfoliante

Cum funcţionează?

Produsul Parasoftin conţine acizi AHA/BHA şi extracte naturale, uree şi alantoină care stimulează eficient procesele de regenerare şi de reînnoire a pielii, penetrând şi înmuind stratul cornos al epidermei şi exfoliând calusurile, cu efect de netezire. Vorbim astfel de un tratament de înfrumuseţare uşor şi rapid.

Cum se utilizează?

Se îndepărtează lacul de unghii şi se repartizează uniform lichidul în cele două şosete, apoi se aplică pe picioarele spălate şi uscate. Şosetele trebuie purtate timp de 60 – 90 de minute. După scoaterea lor, picioarele trebuie spălate din nou cu apă şi săpun. Procesul de exfoliere va începe în câteva zile şi va dura între 3 şi 5 zile. Pentru menţinerea tălpilor catifelate, procedura poate fi repetată o dată la 30 de zile.

 

Ei, abia după aceea vei putea să întinzi fără rezerve piciorul și să-l lași să-ți sărute talpa. 🙂

Șosetele exfoliante Parasoftin se adresează ambelor sexe şi sunt disponibile doar în farmacii.Citiţi şi

Ele nu ar fi făcut una sau alta nici în ruptul capului

Cinci trucuri – cinci ani mai puțin. Atât de simplu!

Păr, piele, make up – ce se va purta în 2018

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,359 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro