Scriitorul Eric-Emmanuel Schmitt, în România

22 October 2018

Scriitorul Eric-Emmanuel Schmitt este invitatul Ioanei Bâldea Constantinescu în emisiunea Orașul vorbește de joi, 25 octombrie, într-un interviu, în direct, la Radio România Cultural.

EE_SCHMITT_0558-© Roberto Frankenberg

Eric-Emmanuel Schmitt

Celebrul scriitor și dramaturg Eric-Emmanuel Schmitt se va afla la București, în perioada 24–26 octombrie, la invitația Editurii Humanitas Fiction și a Festivalului Național de Teatru (FNT), cu prilejul premierei spectacolului Copilul lui Noe (adaptare a romanului omonim, acum într-o nouă ediție, în traducerea Ilenei Cantuniari) și a lansării celui mai recent roman al său, Omul care vedea dincolo de chipuri, în traducerea Lilianei Donose-Samuelsson.

Copilul lui Noe – Afis spectacol

Înainte cu o zi de interviul din studioul Radio România Cultural, miercuri, 24 octombrie, de la ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Ioana Bâldea Constantinescu va avea un dialog cu scriitorul în cadrul lansării romanului Omul care vedea dincolo de chipuri. La eveniment vor mai participa publicistul Cristian Pătrășconiu, și Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Întâlnirea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Omul care vedea dincolo de chipuri

Orașul Vorbește, emisiunea de cultură urbană realizată și prezentată de Ioana Bâldea Constantinescu, este difuzată la Radio România Cultural si pe www.radioromaniacultural.ro în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:05 la ora 12:00.

Ioana Baldea Constantinescu

Ioana Bâldea ConstantinescuCitiţi şi

Absența ta e mai puternică decât prezența oricui, înțelegi?

LUIZA ZAN și Big Band-ul Radio: o seară de JAZZ de neratat la SALA RADIO!

Uneori îmi lipseşti. Te caut

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro