Se vede cu altcineva

20 September 2019

Se vede cu altcineva. Nu ține la el sau poate nu îmi spune mie adevărul.

Știu că e la el, acum, se sărută, se ating, se culcă împreună. Nu îl suportă. Îl consideră prost, dar totuși tânjește după el. Am văzut din pozele postate că nu e la ea acasă. Apartamentul e prea modern, parchetul prea lucios. Curățenia e prea rece. Poate e la o prietenă.

Ce bărbat bea vin rosé? Bărbatul e maleabil în fața dorințelor unei femei cu care vrea să fie. Chiar și eu m-am aplecat în fața ei. Am mâncat carne de pasăre, deși până atunci nu pusesem în gură. Când eram mic, bunicii creșteau găini, iar eu le puneam nume, erau prietenii mei. Când tăiau câte una, nu puteam să mănânc. Cum să o mănânc când o știam după nume?! De atunci nu pusesem gura pe carne de pasăre, nu gustul era vina, era ceva psihologic. Eram prea blând. În ultima zi am fost la ea, gătea piept de pui cu susan. Mi-a oferit și nu am refuzat-o. Era bun.

Mă tot gândeam la comportamentul ei, la vorbele cu dublu înțeles. În intimitate mi se prezintă fără măști; însă de față cu prieteni, colegi, spune vorbe total opuse. O las și nu-i zic nimic, nu o contrazic. Are o falsitate de apărat în fața altor falsități. E okay, dar tot mă doare.

Câteodată însă prefer să o văd în public, să o văd cum râde și e energică. Cu mine nu se mai ascunde, e tristă și sfârșită. Nici la glumele proaste nu-mi mai răspunde decât cu o arcuire în colțul gurii. Ochii îi sunt goi. O pierd, s-a dus. N-o să sufăr mult, câteva luni, oricum nu mai mult decât la celelalte ”mari iubiri”.

Citiţi şi Ce naiba o fi cu ea, de ce e aşa tristă?

Important sunt eu și cum mă pot schimba într-un bărbat care știe ce vrea, un bărbat care e un erou. Încep prin a face flotări. Citesc o carte, învăț o limbă nouă. Mereu am vrut să mă combin cu o japoneză. Poate de asta mi-a plăcut, avea un chip de asiatică fără a fi asiatică. În fine, mă arunc în apa rece. Să simt că trăiesc, că sunt viu!

Guest post by Daniel Safta

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Am învățat

Din doi ca tine aş scoate unul bun. Poate ăla stă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro