Sfaturi pentru fete ca Alexandra și Luiza de la un bărbat

5 August 2019

Ne-a impresionat acest mesaj venit de la un bărbat.

Bună ziua! Împărtășim sentimente comune cu privire la nefericitele evenimente petrecute recent… Pentru că nimeni nu trage niște concluzii astfel încât bietele viitoare victime să fie avertizate și să știe să se ferească de aceșți monștri psihopați, violatori și ucigași, vă las un text cu câteva sfaturi care cred că i-ar putea ajuta pe acești copii. Pentru că victime precum Alexandra și Luiza vor mai fi, supun analizei voastre câteva idei care ar putea ajuta o persoană căzută în mâinile unui psihopat. Dacă veți consideră că pot fi utile, vă rog să le distribuiți.

Cu stimă, Octav Chivulescu

***

1. Primul sfat este pentru cazul violatorului care ucide

Violatorul criminal își ucide victima ca să șteargă urmele. De frică să nu fie descoperit.

Sfat: fă-l să creadă că nu ai de gând să reclami violul, câștigă-i încrederea spunându-i că ai fost dintotdeauna atrasă de bărbați ca el (în vârstă, corpolenți sau slabi, cu ochi albaștri sau negri șamd, descriindu-l pe el), că nu bănuiai că o să te simți așa de bine în timpul actului… Laudă-i virilitatea, spune-i că este dotat, gâdilă-i orgoliul de mascul feroce și, la final, întreabă-l ce are de gând: te lasă să mai vii pe la el sau o să te părăsească?

Ar putea funcționa, ar fi o șansă acolo unde alternativa este una extrem de serioasă, moartea. Astfel ai câștigă timp și, când poți, fugi rupând pământul!

Am motive să cred că fetiță asta minunată, Alexandra, educată și inteligentă, a pornit din disperare pe ideea asta, dar monstrul a descoperit apelul la 112. Faptele se leagă, cumva: monstrul s-a dus să îi cumpere crema de la farmacie lăsându-și chiar și telefonul la îndemână fetei! Alexandra probabil că îi câștigase încrederea, dar când a văzut apelul la 112 și-a dat seama că a fost mințit, s-a înfuriat și a ucis-o pe loc. Apoi a ars-o că să șteargă urmele…

2. Al doilea sfat este pentru cazul violatorului non-ucigaș

Mai mult ca sigur că aceșți dereglați au probleme cu erecția. Erecția ține cumva și de presiunea sângelui, presiunea sângelui ține de bătăile inimii, acestea țin de emoție și de efortul fizic, iar violul și zbaterea ta exact asta îl ajută să obțină: emoție și efort fizic, deci erecție. Împotrivirile fizice ale unei fete împotriva unui psihopat pus pe viol nu doar că îl ajută, dar sunt de cele mai multe ori inutile… Violul se petrece. Poate că asta este cauza pentru care violatorul nu preferă prostituate, deoarece acestea nu se opun.

Robert De Niro în Taxi Driver, un film făcut de Martin Scorsese în 1976 după un caz real. 

Sfatul meu este să te aperi prin vorbe care să îl scoată din zona de excitație și chiar să îl sperie. Spune-i că nu trebuie să te forțeze, că o faci din plăcere, dacă tot o faci, dar să fie atent pentru că ai o boală venerică, o ciupercă, hepatită C, sifilis. Orice… Spune-i că nu ești o prostituată, dar că obișnuieșți să faci sex cu mulți bărbați și că ai contractat boala acum doi ani (inventează câteva detalii care să facă plauzibilă povestea) dar că ți-a fost frică și rușine să te duci la medic. Ai șansa să îl trezești din excitație și să te lase în pace.

Ca sfaturi generale, refuză interacțiunea cu persoane străine, planifică-ți itinerariul din timp și nu te abate de la el, trimite familiei un sms sau foto cu numărul mașinii de taxi/share ride/coleg/cunoștință șamd și, cel mai sigur, privește ca pe un posibil act ostil orice propunere venită pe neașteptate.Citiţi şi

Ultimul duel

Fugi, inimă, fugi!

„A trecut! Și eu am contribuit puțin!“

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. mihai vasilescu blog | Ce mi-a plăcut (săptămâna 178) / 11 August 2019 8:28

  […] Sfaturi pentru fete ca Alexandra și Luiza de la un bărbat; […]

  Reply
 2. Unu / 6 August 2019 10:07

  Serios, voi in situatia victimei speriate, asa ati proceda?

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro