… și mai apoi un bărbat

25 May 2017

Te poţi îndrăgosti uşor de un bărbat, dar se spune că trebuie să-l admiri mai întâi, pentru a sfârşi iubindu-l temeinic. Eu cred că, mai întâi de toate, trebuie să te admiri pe tine. Să te simţi bine și sigură, stabilă, în propria piele. Să te iubești pe tine, și mai apoi un bărbat. Că nu e dragoste mai lungă și mai ferită de primejdii cum e cea dintre doi oameni care s-au acceptat pe ei înșiși, așa cum au devenit până s-au cunoscut. De unde mai e loc doar de mai bine… 🙂

Știți, mie îmi plac ambele sensuri ale acestei expresii „să te simți bine în propria piele”. La figurat, când, după toate încercările, ai reuşit să devii femeia asumată, bucuroasă să-şi numere ridurile şi amintirile frumoase, şi nu eşecurile. Acea femeie la care ai visat încă din adolescenţă şi despre care ai avut atât de multe îndoieli, pentru a cărei devenire ai plâns atâtea nopţi, dar de fiecare dată ţi-ai şters cu furie lacrimile şi ai luat-o mereu, de la capăt.

femeie frumoasa

…şi la propriu, atunci când pielea e încă tânără la vedere, catifelată la atingere, mirosind a nesfârșită vară indiană, de parcă n-ar vrea să mai cunoască un alt anotimp. Și acum știu că se poate să treci prin ani victorioasă, că ai moștenit sau nu date genetice bune. Cu o condiție: să fii iubita cea deșteaptă a soarelui, și nu  cea fără minte, că aște știe cel mai bine să facă zeul acesta – să ne fure mințile și-apoi să plece fără să-i pese de ce lasă în urmă!

Ei, bine, nu mai e de mult un secret că fără protecție solară, te-ai ars! Problema e acum ce alegi, că ai de unde, ce ți se potrivește, ce te apără cel mai eficient de ocheadele nocive ale soarelui. Că prognoza meteo zice de-o lungă vară fierbinte…

Ne-am oprit azi la produsele dermatocosmetice din gama Gerovital H3 Derma+ SUN, nume cu o rezonanță specială pentru românce. Și iată ce-am găsit:

  • crema de față anti-îmbătrânire SPF 50 cu tentă naturală (sau aurie)

4633_dermasunt_antiage

Crema este recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare, cu fototip deschis de piele (crema cu tentă naturală) şi cu fototip închis de piele (crema cu tentă aurie). Poate fi folosită cu succes pentru prevenția intoleranțelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor etc. Nu conţine parfum, octocrylene, oxibenzonă, ulei de parafină, parabeni, alcool. Se aplică dimineața pe tenul curat, după crema de întreținere zilnică.

  • lapte de protecţie solară SPF 50

4632_dermasun_lapte_spf50_color_all

Laptele constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor. Nu conţine parabeni, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranţi, alcool.

  • gel reparator pentru după plajă

4636_gelreparator

Este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV. Se poate utiliza pe față și corp.

***

Acestea au fost alegerile mele, dar tu îţi poţi alege alte produse şi poţi face orice combinaţie doreşti din gama Gerovital H3 Derma+ SUN.

Mă așteaptă o lungă vară fierbinte, nu doar la propriu, cum zic meteorologii, dar și la figurat: sunt pregătită acum să primesc un bărbat în viața mea. Îl admir de multă vreme… 🙂Citiţi şi

Dragă (încă) amantă a celui însurat

De optzeci de ori Joan Baez

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro