Știu ce sunt, dar…

15 December 2018

Știu ce sunt.

Sunt specialist în marketing. Sunt soție. Sunt bucătăreasă. Sunt doică. Sunt bonă. Sunt călcătoreasă. Sunt adunătoare de ciorapi murdari de pe sub paturi. Sunt strângătoare de piese de lego din tălpi. Sunt infirmieră. Sunt paznic de medicamente. Sunt umăr pe care se plânge, fără a se înmuia de la lacrimi. Sunt (aproape) mereu trează. Sunt rapidă și multitasking. Sunt vidanjor experimentat. Sunt gunoier. Sunt menajeră. Sunt profesoară. Sunt spălătoreasă. Sunt femeie de serviciu. Sunt gospodină. Sunt zilier. Sunt fochist. Sunt meditator. Sunt pacificator. Sunt croitoreasă. Sunt șoferiță. Sunt mediator. Sunt arbitru. Sunt cumpărător. Sunt specialist în jucării. Sunt expert în scutece, suzete și biberoane. Sunt negociator. Sunt prietenă. Sunt confidentă. Sunt sfătuitoare. Sunt om de încredere. Sunt telefonistă. Sunt cofetăreasă. Sunt îngrijitoare de animale. Sunt însoțitor de bătrâni. Sunt instructor de săniuș. Sunt jucătoare de șotron.

femeie singură

Sunt cunoscătoare avansată a jocurilor video. Sunt păpușar. Sunt designer vestimentar pentru păpuși. Sunt hairstylist. Sunt grădinar. Sunt măturătoare. Sunt lider de echipă. Sunt coordonator de proiecte infantile. Sunt copilot. Sunt ghid de călătorii. Sunt organizator de evenimente. Sunt contabilă. Sunt lăptăreasă. Sunt cafegioaică. Sunt animatoare. Sunt experimentată în domeniul reciclării de haine. Sunt specialistă în diete. Sunt chelner. Sunt paharnic. Sunt custodele resturilor de mâncare din farfuriile celor mici. Sunt vraci. Sunt specializată în vindecări miraculoase doar cu ajutorul unui sărut. Sunt sprijin. Sunt specializată în rezolvarea problemelor celor din jur. Sunt abilă mânuitoare de cuvinte blânde și/sau aspre. Sunt rezistentă prin definiție. Sunt promptă. Sunt gata să intervin. Sunt pregătită. Sunt translator. Sunt creatoare de povești. Sunt instanță supremă pentru o parte extrem de limitată a populației și, în același timp, extrem de importantă. Sunt cititor în stele, în cafea, în cacao cu lapte și-n palme mici. Sunt cea care șterge mucii. Sunt prinzător de vise și făuritoare de visuri. Sunt încurajator de meserie. Sunt maestru în insuflarea încrederii în sine pentru ceilalți. Sunt deschizător de drumuri. Sunt furnizor de alimente și de voie bună. Sunt om bun la toate. Sunt bună de pus la rană. Sunt pâinea lui Dumnezeu.

Sunt femeie.

Sunt cea care nu are voie să greșească, să obosească, să plângă, să sufere sau să se sature.

Sunt mamă.

Știu ce sunt…

…dar nu mai știu cine sunt!

Guest post by Amalia S

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Fran Lebowitz – Public Speaking

Soluția e tot un bărbat căsătorit

Eu te-am ales

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro