Târgul Made in RO online – 30 de afaceri creative românești

16 December 2020

Trecem cu toții printr-o perioadă care ne provoacă să ne adaptăm și să găsim alte modalități de a ne întâlni. De aceea, Designist.ro, platforma editorială care organizează și curatoriază Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, a transformat ediția #15 a evenimentului într-o ediție capsulă care are loc online, până pe 20 decembrie.

Târgul a luat forma unei campanii de anvergură derulate pe Designist.ro și pe canalele de social media asociate platformei, în care sunt prezentate 30 de business-uri creative românești din București, Brașov, Iași, Suceava, Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc, Tulcea și Constanța. Primele articole dedicate antreprenorilor creativi selectați să participe la Made in RO online au apărut deja, pe www.designist.ro, însă campania de susținere și de promovare se va încheia pe 20 decembrie. Prin urmare, încă mai aveți timp pentru #buylocal și pentru a susține micile afaceri creative românești.

„Creațiile incluse în Made in RO online nu sunt simple plăceri efemere. Sunt experiențe. Sunt emoții care durează. Sunt micile plăceri ale vieții, care ne inspiră, ne înseninează și ne dau speranță că vom reveni la normal. Și da, sunt posibile cadouri, pentru tine sau pentru cei dragi, pentru că în 2020 a devenit mai important ca nicicând și să sprijinim afacerile creative românești, care au traversat un an dificil.” – Elis Popescu, fondatoarea platformei Designist.ro.

Unde are loc târgul online? 

Pe www.designist.ro canalele de social media asociate + facebook event Made in RO online, unde, la un tur virtual, descoperi și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc.

În fiecare zi, până pe 20 decembrie, ți se vor dezvălui pe www.designist.ro povești despre branduri locale (unele născute chiar în pandemie) și colecțiile lor. Vei găsi informații comerciale precise despre cum poți comanda de la distanță cadourile de Crăciun cu design inclus, direct de la creatorii lor.

Ce vei găsi la Târg?

Design de produs, design textil, ceramică, fashion design, bijuterie, design for kids, decorațiuni, accesorii și Xmas & gourmet goodies.

 

Iată mai jos o parte dintre brandurile participante – toate vin cu idei proaspete de design, cadouri fine, speciale, cu semnătură. Inspiră-te pentru lista de cadouri 2020! 🙂

Adora Costa // Alvik Jewellery // Ana Sîrbu // Atelier Kairos // Atelier Magrit // Aurum Noble Honey // Florentina Agape // IELE World // Jazz Design // Joined by Fire // Krausz Handmade Chocolate // Lunet // Maam With Love // Mauverien // Miss H // Mudly in Love // Sabina Stan // Studio Refract // Sweeteria // Wooba și alții.

#staysafe & #buylocalCitiţi şi

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Târgul Made in RO – 110 creatori aduc #DesignCrăciunul mai devreme

Despre fetele bătrâne numai de bine…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro