Te încumeți?

30 June 2017

De multe ori, de o decepţie în dragoste te salvează viaţa profesională. Mai cu seamă când îţi iei inima (sau ce a mai rămas din ea) în dinţi şi te avânţi pe cont propriu. Dacă visul iubirii perfecte momentan a fost pus pe hold, asta nu înseamnă că visul de a avea succes în afaceri trebuie şi el amânat. Poate, dimpotrivă, este exact momentul în care ai şi maximă disponibilitate – tot timpul îţi aparţine -, dar şi maximă dorinţă de a nu te mai gândi iar şi iar la ceea ce a fost. Cu alte cuvinte, gândurile tale de-abia aşteaptă să se concentreze pe o cauză bună, să fie puse la treabă într-o direcţie constructivă şi să-şi ia definitiv adio de la povestea care te-a rănit.

Poate că aşa funcţionăm, noi, oamenii, durerea, suferinţa, tristeţea, deznădejdea nu de puţine ori sunt surse de inspiraţie. Materie primă de creaţie. În orice domeniu. Cumva, te ambiţionează, te impulsionează, te provoacă…

femeie curajooasa

Gustului amar lăsat de ultimul bărbat din viaţa ta îi poţi substitui, în timp, gustul împlinirii pe care business-ul tău ţi-o oferă. Nu va fi uşor – deşi, depinzând de ce vrei să faci, ai azi multe pârghii ajutătoare, inclusiv când vine vorba de aspecte specializate precum certificatele digitale sau modalităţile plată prin cecuri, bilete la ordin şi cambii. Am ales aceste exemple pentru că ele sunt reprezentative pentru facilităţile pe care azi le are o afacere – chiar şi una la început de drum -, dar lista este mult mai amplă. Cu alte cuvinte, nu eşti singură. Aici nu mai ești singură! Şi tot cu alte cuvinte, asta nu înseamnă că viitorul este garantat, însă şansele ca tu să faci ceva în această direcţie sunt cât se poate de reale și depind în mare parte de tine și de deciziile tale.

Deci, te încumeţi? Laşi lacrimile, pozele şi urmărirea pe facebook, laşi jobul care te plafonase, îţi aduni curajul, energia şi pasiunile şi devii, în sfârşit, liderul propriei tale vieţi?

De data asta, pe toate planurile, ne-am înţeles?Citiţi şi

Îndrăgostiți la 40 de ani

La mulți ani, prietenul meu de-o viață!

Vă salută o amantă oarecare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro