Te provoc!

23 September 2017

Azi, te provoc! Ai apărut ca un șarpe, insidios, incitant, colorat cu pete de minciună sidefată și limba spurcată, perlată, despicată, menită să se joace, să înșele și să mintă. Te-ai târât cu burta-ți dezgustătoare pe nisipul înfierbântat și ai simțit vibrațiile pașilor mei. Te-ai oprit și i-ai ascultat. O nouă pradă la orizont?

Ți-am vibrat…  până la ciocnire. Nu te-am văzut. Dar te-am auzit. Șuierai plăcut. Îți pregătiseși momeala. Vezi tu, pentru că nu te-am văzut, nu știam că vorbesc în jos. Spre jos. Cu „jos”. Dacă aș fi știut, aș fi fugit mâncând pământul. Dar n-am bănuit. Te-ai încolăcit încet, formând inele în juru-mi, ai putut pentru că te-am lăsat, năpârcă, mi-ai strălucit frumos! Altfel… ți-aș fi tăiat coada și aș fi ars tăietura, să  nu-ți mai crească una la fel. Ți-aș fi stors tot veninul, te-aș fi secătuit de puteri și de șuierături dezgustătoare. Te-aș fi înfierat pe veci pe burtă, să nu mai simți vibrațiile mele de prințesă rătăcită în deșert.

femeie rochie alba

Apoi… aș fi pășit desculță, fără frică, prin nisipul fierbinte, fără teama altor năpârci ca tine, care ar fi putut să mă muște de tălpile-mi princiare, curmându-mi pașii spre înainte și ducându-mă spre jos, spre înapoi. Ți-aș fi râs înnebunitor în față, ți-aș fi dansat deșănțată de te-aș fi văzut zvârcolindu-te de durere și cerându-mi iertare. Aș fi plutit lin deasupra ta, coborând doar atât cât să-mi cufund piciorul gol în nisip și să-l azvârl pe tine și pe rănile-ți nenumărate.

N-ai bănuit că din pielea ta îmi puteam face scut, iar din limba-ți despicată, sandale cu baretă care să-mi accentueze zveltețea. N-ai bănuit că totul se poate întoarce împotriva ta și că ai putea să rămâi singur, fără ajutor, șerpuind fără putere, tăvălit pentru eternitate în minciuni expirate și șoapte înveninate… ca acum. Râd și te privesc de sus… îmi înfig cu nesaț dinții albi în mărul păcatului originar…  respir aerul curat cu poftă…. îmi vine să împrăștii salivă în juru-ți, dar știu că ar fi nectar pentru tine, orice ar veni de la mine. Năpârcă dezgustătoare!

Te provoc! Ridică-te! Ia-o de la capăt! Ia zi, năpârcă, mai poți?

Guest post by Arestatul fără umbră

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dragostea e fiica ploii

8 mai 2024 – Luna Nouă din Taur și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop)

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro