Ultima Luna Nouă din acest an astrologic – să ne concentrăm pe ceea ce simțim mai mult decât pe ceea ce gândim

13 March 2021

Sâmbătă, 13 martie, Soarele și Luna își dau întâlnire în Pești, formând aspectul de Luna Nouă. Este o Luna Nouă magică, cu un imens potențial iluminator și vindecător, într-un semn zodiacal caracterizat prin mister, credință, ghidare divină, intuiție, vindecare, imaginație, sensibilitate, receptivitate, creativitate.

Semnul Peștilor găzduiește, în acest moment, un frumos buchet planetar: Soare, Luna, Venus, Neptun. În acest context, putem vorbi despre o Luna Nouă cu potențial vindecător, cu condiția să avem încredere în lucrurile nevăzute, să pășim în afară egoului și a minții analitice, pentru a putea “vedea” cu inima. Tot ceea ce am căutat, tot ce am încercat să obținem sau ne-am dorit să împlinim, e necesar să fie lăsat deoparte și, în schimb, să acceptăm ceea ce este în momentul prezent, fără a avea pretenția să găsim soluții, să acționăm sau să facem vreo schimbare forțată.

Învățăm acum că în realitate nimic nu poate fi controlat și că orice încercare de a o face este doar un drum cu sens unic către frustrare și suferință.

Cu Luna Nouă în Pești, fluiditatea este cea care ne arată esența vieții, iar credința este cea care naște miracole în viața noastră. Cu alte cuvinte, eliberând așteptările și ambițiile, accesăm culoare incredibile ale ființei, descoperim semnificații noi și uși deschise pe care nu le-am văzut nicicând înainte. Ieșind din minte, lăsând la o parte analiza și controlul, ne situăm în Sinele nostru înalt și avem ocazia să ne deschidem inima, centrul adevăratei puteri și inteligențe. Dându-ne la o parte din calea noastră, Îi permitem lui Dumnezeu să ne indice calea potrivită în acord cu sufletul.

E posibil că în aceste zile să primim o serie de mesaje subtile, prin vise sau prin alte mijloace, să experimentăm sincronicități uimitoare, să primim confirmarea faptului că totul este interconectat cu sens.

E posibil să ni se reveleze un drum de urmat, o cale de evoluție și creștere, o modalitate prin care să vindecăm ceva sau să ne eliberăm de obiceiuri nesănătoase. Este un proces de trecere la un nivel superior de înțelegere și percepție, de salt în conștiința. Iar asta nu se poate realiza prin gândire și analiză, ci prin simțire, receptivitate, prezența, credință, acceptare. Ca și cum L-am ține de mână pe Dumnezeu.

Avem de-a face cu ultima Luna Nouă din acest an astrologic, care încheie un ciclu de transformare și creștere, pregătindu-ne pentru următorul, care va începe la echinocțiul de primăvară, odată cu intrarea Soarelui în Berbec în 20 martie. Acesta este momentul premergător renașterii noastre. Se încheie ceva, se trag concluziile la final de an astrologic, an care a început în martie 2020. Este ca o moarte dinaintea morții, care vizează structurile vechi memorate în detaliu de corpul nostru, constând în dizolvarea a tot ceea ce credeam că este palpabil și concret, clar și definit. Totul devine abstract, nesigur, fluid, ambiguu, difuz. Tot ce încercăm să atingem și să palpăm pare să se îndepărteze, gândurile sunt tot mai incoerente iar alegerile ferme tot mai greu de făcut. Asta poate părea înfricoșător pentru ego (minte), pentru că e că și când nu-și mai găsește formă de expresie, nu-și mai are loc în acest spațiu și în acest moment.

Tocmai de aceea, e timpul să-i dăm inimii spațiu și să ne concentrăm pe ceea ce simțim, mai mult decât pe ceea ce gândim. Degeaba ne străduim să ne agățăm de ceea ce știm deja, de concepte, credințe, decizii trecute. Nu vom obține nimic în afară de frustrare, iar în cel mai bun caz, rezultate identice cu cele din trecut.

Continuarea, aiciIar aici găsiți influența pe zodii. Citiţi şi

Viața

8 mai 2024 – Luna Nouă din Taur și mesajele pentru fiecare zodie (horoscop)

Credeți, credeți, credeți!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro