Ultima noapte, un film italian ce merită văzut

14 June 2023

𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞 / 𝐋’𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐧𝐨𝐭𝐭𝐞 𝐝𝐢 𝐀𝐦𝐨𝐫𝐞 este povestea coborârii în iad a unui bărbat cinstit, a unui soț devotat, a unui prieten de încredere și a unui ofițer de poliție ai cărui colegi se bucură de integritatea și angajamentul lui.

Un furt de diamante, multă acțiune, crimă, suspans, iubire și un om care se încăpățânează să rămână bun. Amore în italiană înseamnă Iubire. Și Franco este Amore în nume și faptă.

Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață.

În ”Ultima noapte” a lui Amore, Milano este scena unor evenimente care se vor succeda cu repeziciune, în timp ce lumina dimineții pare tot mai departe.

Distribuția: Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi, Francesco di Leva

Regia: Andrea di StefanoCitiţi şi

Patru despărțiri

O puternică pledoarie pentru educație – The Exam

Hercule Poirot vânează fantome – A Haunting in Venice

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro