Un nou supliment pentru sănătatea psihică: Active Mind Complex

24 July 2023

Noul supliment Herbalife pentru sănătatea psihică – “Active Mind Complex” – îmbunătățește performanța mentală și păstrează controlul asupra sarcinilor zilnice, chiar și în cele mai aglomerate perioade.

Dezvoltat cu ajutorul experților, Active Mind Complex conține Neumentix™, un ingredient din mentă dovedit științific că îmbunătățește atenția, capacitatea de concentrare, viteza de reacție și memoria de lucru. Noul supliment alimentar conține, de asemenea, un amestec de vitamine atent selecționate, inclusiv acid folic și vitaminele C, B6 și B12 care contribuie la menținerea sănătății psihice și acid pantotenic, care contribuie la performanța mentală normală.

Active Mind Complex este potrivit pentru vegani și nu conține gluten. Modul recomandat de utilizare este de două capsule pe zi, în timpul meselor, în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.

Stilul de viață modern și alert ne solicită din ce în ce mai mult nu doar fizic, ci și mental, iar acest lucru ne poate afecta productivitatea, printre altele. În plus, factori precum lipsa somnului și a activității fizice, stresul, o dietă necorespunzătoare și vârsta pot avea un impact asupra capacității creierului nostru de a funcționa normal, motiv pentru care administrarea unui supliment precum Active Mind Complex poate oferi un sprijin suplimentar”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

La rândul său, Corina Zugravu, doctor în științe medicale, profesor universitar, medic primar igiena alimentației și nutriție, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife a declarat că: „Suplimentele pentru sănătatea fizică sunt ceva normal, dar având în vedere cât suntem de ocupați, nu trebuie să ne neglijăm nici sănătatea mentală. Pentru mulți dintre noi, un supliment care ne poate ajuta cu concentrarea, atenția și memoria este foarte important”.

Active Mind Complex este ideal pentru oricine dorește să își îmbunătățească capacitatea de concentrare și de focalizare pentru a face mai multe lucruri în același timp, pentru oricine practică sporturi care necesită o reacție rapidă și pentru consumatorii mai în vârstă care doresc să își îngrijească memoria și au nevoie de sprijin pentru a adormi mai ușor.

Active Mind Complex este disponibil în România începând cu data de 17 iulie, doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând herbalife.ro.

Despre Herbalife Ltd.

Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viața oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită distribuitorilor săi independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 90 de țări, produse care au la bază studii științifice și care sunt disponibile doar prin intermediul distribuitorilor independenți. Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel.Citiţi şi

Herbalife sărbătorește 15 ani de nutriție de înaltă calitate în România

Batoanele F1 Express într-o nouă formulă – o alternativă practică pentru o masă completă din punct de vedere nutrițional

O alimentație sănătoasă pentru o piele sănătoasă în timpul verii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro