Un Revelion de diamant

30 November 2014

banner revelion 300 x 250Stejarii Country Club va organiza petrecerea de Revelion în ballroomul elegant situat la etajul clădirii. În cadrul evenimentului extravagant, intitulat “Diamond Party”, va fi oferit, prin tragere la sorți, un diamant certificat de 1 carat, in tăietură briliant, având proprietăți deosebite și o valoare de 12.000 euro.

Evenimentul se bucură de susținerea partenerului Micri Gold.

Conceptul petrecerii de Revelion și premiul oferit urmează în mod fidel sloganul singurului country club din România: “anything but ordinary”. Invitații vor avea parte de o experiență unică în seara dintre ani, într-un cadru restrâns, inspirat de eleganța eternă a diamantelor. Totodată, acest premiu vine ca o celebrare a împlinirii unui an de activitate de la inaugurarea Stejarii Country Club.

Strălucire, eleganță, rafinament – acestea sunt cuvintele care vor defini ultima noapte a anului, petrecută într-o locație unică în țara noastră, renumită pentru design-ul modern și arhitectura spectaculoasă. Momente artistice dinamice, o selecție de specialități culinare ce adună rețete tradiționale din România, Franța, Italia și Marea Britanie, băuturi rafinate și un decor de poveste vor crea o atmosferă memorabilă la Stejarii Ballroom. Invitații vor fi întâmpinați în foyer-ul elegant pe acorduri armonioase de harpă și flaut. Petrecerea va fi animată de trupele Alexandra Ungureanu & Crush și Alin Pascal Band.

diamonds

Stejarii Country Club pune la dispoziția invitaților o parcare subterană spațioasă, cu 300 de locuri. Pentru multe informații despre eveniment, vă invităm să sunaţi la Concierge (+40) 744 332 155 sau să accesați website-ul http://www.stejariicountryclub.ro/ro/evenimente/revelion-2015.Citiţi şi

Cum ar fi fost, dacă ar fi fost

Isabella Rossellini – concediată că era prea bătrână la 42, reangajată, cu scuze, după 21 de ani

Ce atrage și ce alungă bărbații

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
819 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro