Varianta modernă de „You’ve got mail”

28 January 2019

„Bună, frumoaso! Ți-am dat like la niște poze și mă gândesc că acum aș putea să mă bag în seama cu tine și să îți fac complimente pe care sigur le-ai mai auzit și pe care oricum nu le crezi. Am observat că ești foarte deșteaptă, cum dai tu copy-paste citatelor lui Cioran, nimeni n-o face, chiar dacă nu știi exact ce a vrut să transmită, așa-s filosofii ăștia, niște neînțeleși, e doar vina lor.

iubire virtuala frumoaso

Nu pot să nu observ cât de frumoasă te-au făcut Dumnezeu și programele de editat fotografii, sper doar să te mai recunosc dacă te vad pe stradă. Nu văd niciun motiv pentru care nu m-ai plăcea, cred că ai observat deja cât de amuzant sunt din filmulețele pe care le distribui toată ziua pe Facebook. Nici nu mai zic că sunt cel mai frumos băiat pe care l-a făcut mama mea, că asta e deja clar, iar din pozele de la sală se poate vedea cât de bine arăt.

Ah, nu, nu sunt superficial, mă interesează doar sufletul tău, planurile tale de viitor și hobby-urile tale, povestește-mi cât vrei tu, că oricum citesc selectiv. Auzi, dar dacă tot ne-am împrietenit în cele 10 minute de când vorbim, ce-ar fi să îmi trimiți poze nud cu tine? Dar de ce te simți jignită, nu ai spus că îți place arta? Hei, baby, ce zici să ne vedem la un cico unde eu să îmi sug burta și să îți arăt ce bărbat bine sunt, iar tu să îți desenezi frumos sprâncenele cum ai văzut în tutorialul ăla de pe youtube? Cum adică „nu”, tu nu știi că trăim în secolul vitezei, ce rost are să ne mai cunoaștem? Tu nu vezi câte cupluri se despart după mulți ani? E clar că au ajuns să se cunoască prea bine și nu se mai plac acum. Dar tu ești speșăl, baby, simt eu că între noi doi va fi dragoste ca-n filme.

De ce nu-mi mai răspunzi, fițoasa naibii? Și-așa nu-mi place de tine și ești urâtă cu spume, c***a d***u’!”

Guest post by Andra V.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Aș vrea să-i spun cum se va sfârși – groaznic! 

Dacă aș avea trei vieți

A fost odată un Suflet

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro