VIBRATE!FESTIVAL Christmas Concert

18 December 2015

Duminică, 20 decembrie 2015, începând cu ora 18:00, are loc „Vibrate!Festival Christmas Concert” la Salonul Cerchez – Muzeul Național Cotroceni (Bulevardul Geniului nr. 1, Sector 6 – Intrarea din Șoseaua Cotroceni vis-a-vis de Grădina Botanică). Concertul este susţinut de pianista Diana Ionescu (România), violoncelistul Pau Codina (Spania) și violonistul Vlad Maistorovici (România). În program, piese de: Arcangelo CORELLI, Ludwig van BEETHOVEN și Robert SCHUMANN. Participarea la eveniment se face pe bază de invitație.

afis_cotroceni_curbe.cdr

Evenimentul, aflat sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în România, face parte din strategia de promovare a celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră și Arte „Vibrate!festival” – Brașov, care va avea loc în perioada 19 – 26 iunie 2016 şi este organizat de Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Asociația Culturală Paul Constantinescu 2009 și Muzeul Național Cotroceni, cu sprijinul Administrației Prezidențiale – Departamentul Cultură, Culte și Centenar.

Mai multe detalii despre festival se pot afla pe site-ul și pe pagina de Facebook a festivalului.Citiţi şi

Palatul Șuțu, 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021 – Leontina Văduva și marile scene ale lumii

Opera FANtastica: Luminiţa Arvunescu în dialog cu marea soprană Marina Krilovici

SUFLET ÎN CULORI – concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro