Vieți paralele – iubește pe cineva și încălzește patul altcuiva

31 January 2019

Ea este Maya. Este frumoasă, înaltă, cu un corp atrăgător și bine proporționat și un zâmbet incredibil de cuceritor. Își face cafeaua și își ia agenda pentru a-și stabili prioritățile zilei. Agenda ei este împărțită în două culori – roz și violet, ca viața pe care o duce. În partea roz, este loc pentru Alex, soțul ei, cu care are un copil minunat, adică viața de familie. În partea violet, este loc pentru Andrei, tânărul cu ochii verzi, buze pline și un corp de invidiat, cel căruia îi încălzește patul o dată sau de de două ori pe săptămână, amantul. Este între două vieți paralele de doi ani. Unii dintre voi, probabil, o veți considera o „femeie ieftină” din cauza acestei vieți duble, alții veți spune ca are curaj. Unii dintre voi veți spune că soțul e de vină că nu îi oferă ce are nevoie, alții veți zice că e nebună de legat și riscă să își distrugă familia. Aveți dreptate să o vedeți diferit în funcție de experiența de viață, dar nu o judecați pentru că nu știți prin ce trece.

trio o femeie doi barbati vieți duble

Adevărul ei este mult mai complicat – îi iubește pe amândoi. Pe soț îl iubește pentru ca i-a dăruit un copil minunat, pentru că este mereu organizat, planificat pentru cel puțin cinci ani și știe că se poate baza pe el oricând.

Pe Andrei îl iubește pentru ca îi oferă senzualitate, o face să se simtă femeie și să nu își amintească vârsta, pentru naivitatea lui pe jumătate indusă, pe jumătate reală, pentru că simte o conexiune cu el, chiar dacă discuțiile lor durează maxim 20 de minute.

Suferă mult pentru că este nevoită să mintă și, în același timp, simte că nu poate trăi fără unul dintre ei. A încercat să facă asta, renunțând la Andrei și a a ajuns în depresie, a plâns zile și nopți în șir, a plecat departe, în străinătate, pentru trei luni și degeaba. E mai rău decât un drog omul asta, i s-a lipit așa de puternic de suflet, că nu poate renunța, nu se poate desprinde. A încercat să spună unuia dintre ei și de fiecare dată ceva a oprit-o. Îi e teamă, îi e groază că îl va pierde pe unul dintre ei, că minunăția ei de băiat o va considera o ușuratică și va urî femeile mai târziu.

Ochii ei superbi, de un albastru intens, sunt ochii unei vulpi hăituite și doar în prezența copilului se limpezesc și se liniștesc. În rest, e o femeie normală – un job interesant în design interior, o gospodină desăvârșită și o mamă de nota 10 pentru puștiul ei. Dar ascunde acest secret teribil – iubește pe cineva și încălzește patul altcuiva.

A fost inclusiv la psiholog să înțeleagă dacă iubirea pentru Andrei este, de fapt, o dependență sexuală sau e mai mult. A aflat despre ea ceea ce știa deja – că nu este pregătită să își asume o singură relație, că sufletul ei trăiește în echilibru în vieți paralele.

Cine spune că iubirea nu doare, ci doar îți aduce văpaie în ochi și zâmbete? Cine spune că te vei simți ca pe un norișor când iubești? Cine spune că minciuna nu salvează iubirea?

Cine suntem noi – eu, tu, el, ea să arătăm cu degetul spre Maya, să o judecăm? Dacă nu trăim vieți paralele în care iubim pe cineva și încălzim patul altcuiva, înseamnă că avem o viață perfectă? Ne face mai fericiți să o vedem pe Maya prăbușită sau ne salvează propriile relații? În timp ce noi o judecăm, Maya își trăiește prima și ultima viața – între extaz și agonie, împărțind agenda vieții în două și dăruind iubire și minciună pe fiecare filă.

Pe agenda ta, ce priorități ai trecut azi?

Guest post by Oana de la HR Passion

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dragă (încă) amantă a celui însurat

Prea mult e uneori prea mult

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Ana / 30 September 2019 16:19

  Dar iubitul ar vrea sa o ia de nevasta? Ar vrea sa o ia de tot? Pariu ca nu. Asta este si motivul pt care este in doua lumi. Vrea doar sa se simta si el bine fara a avea nimic de dat, stradanie minima. De ce nu, daca o proasta se ofera? De ce “o proasta”? Pariu ca asa o vede. Sa zica barbatii daca de fapt nu o dispretuiesc si nu si-ar lua o asemenea femeie la ei acasa. Ar fi Doamne fereste.

  2
  1
  Reply
 2. Adriana / 30 September 2019 11:57

  vaaai, cat de bine inteleg. Am 42 de ani, casatorita, copil, job, toate bune si prea prea linistite. Si extra…un amant…de 75 de ani, cu care am o relatie foarte pasionala de vreo 5 ani. Si mi se pare ca ii iubesc pe amandoi; dar de fapt e un mix de pasiune si ratiune; cum sa il las pe sot+copil pentru o viata efemera cu un barbat de 75 de ani? Dar la care nu am reusit sa renunt tot din cauza ca dau in depresie. Poate ca daca avea 45 sau 55 in loc de 75…? Nu stiu cum ar fi fost. Dar asa…m-am resemnat intre 2…paturi, a invatat sa gestionez …minciunile. Totul.

  1
  1
  Reply
 3. Crid / 30 September 2019 8:53

  Treabă ei, dar dacă află sotul său copilul poate trăi fără soț? Nu cred că e ușor să trăiești dinți du-te vinovat.

  0
  0
  Reply
 4. Andra / 1 February 2019 10:58

  Nu asta-i important ca-i aratata cu degetul dar viata ei nu-i sanatoasa nici pt ea macar desi ei i se pare ca-i iubeste pe ambii. E un caz clinic, nu poti iubi doi barbati.

  0
  1
  Reply
 5. Daniela / 31 January 2019 17:12

  Foarte frumos articolul, mi-a placut.

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro