Vrei să te dezmeticesc un pic ?

16 July 2019

Similitudini între femei şi feline găsești fără prea mult efort. Iar dacă va exista o dată viitoare când vei ieși relativ şifonat dintr-o relație în care nu ai dat totul, adu-ți aminte de fotografia de mai jos.

Deși ai avut o felină alături, n-ai fost dispus la momentul potrivit să faci lucrurile alea simple care să o facă să rămână în viața ta. Te-ai gândit că dacă femeia de lângă tine avea momente liniștite, şi uneori chiar “torcea” de plăcere, poți să întinzi coarda la maxim. Şi uite că inevitabilul s-a produs, iar acum nici nu știi ce ți s-a întâmplat de fapt.

Vrei să te dezmeticesc un pic ?

Răspunde sincer la întrebarea următoare: cât era de greu să fii pur şi simplu prezent, în loc să spui că ea e totul pentru tine, deşi ştiai că nu faci altceva decât să îți folosești creativitatea în a inventa motive care să acopere lipsa ta de implicare ?

Guest post by Somebody

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prințesa sturionilor

Părinți reglați emoțional, copii alfabetizați emoțional

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro