World Class vine în Pipera!

19 October 2015

Timpul! Asta este marea mea problemă. Şi a ta, nu? Păi dacă e să mă gândesc numai cât pierd cu transportul de acasă până la serviciu şi-mi vine să plâng. Ce am reuşit sa fac pentru a monetiza acest timp? Păi, simplu, de trei ori pe săptămână în loc să stau în trafic cu maşina, merg cu metroul şi atunci citesc (bine, hai, intru pe Fecebook de pe mobil sau mă joc; dar mai şi citesc…).

Zilele trecute, încercând să-mi găsesc ceva elegant pentru o petrecere şi tot fâţâindu-mă în faţa oglinzii am ajuns la concluzia că „trebuie să fac ceva” în această direcţie; în direcţia în care oglinda îmi va întoarce imaginea unei persoane tonifiate, fără extra kilograme. Dar tot aşa, fără să pierd prea mult timp, că nu am. M-am gândit şi la varianta de a face ceva mişcare în drum spre serviciu, dar asta presupune să merg pe jos vreo 5-6 kilometri, ceea ce nu e chiar idealul meu de viaţă sportivă. Aşa că, tot gândindu-ne la soluţii – adică am dezbătut aprig problema cu colegele de la birou – tocmai ce soluţia mi-a venit singură. Daaaa… şi e chiar sub nasul meu. Adică o să fie din luna decembrie 2015 când World Class o să deschidă chiar lângă birou un nou club. Adică fix în zona comercială Pipera Plaza. Da!!

niște tălpi mitice

Adică pot să mă antrenez, să mă relaxez, ba să-mi fac şi cumpărăturile… fie în pauza de masă, fie după (mai degrabă, că nu am pauză chiar atât de generoasă), însă ideea este că e cea mai bună varinată pentru nevoia mea de mişcare (şi a hainelor mele care nu mai vor să mă mai încapă) şi asta fără timpi morţi.

wclass 2

World Class Pipera Plaza se va deschide pe Şoseaua București Nord 14, în Voluntari (județul Ilfov) şi va avea o suprafaţă de 1500mp. O să am ceva dificultăţi în a alege ce să fac, pentru că voi avea la dispoziţie următoarele opţiuni:

– Studio Group Fitness cu instructori acreditaţi
– Studio de cycling
– Sală de fitness şi Cardio
– Zonă de Functional Training cu saci de box, kettlebell, core bags etc.
– Zonă de greutăţi libere
– Personal Training
– Saună uscată în fiecare vestiar

Şi veştile bune nu s-au oprit aici pentru că abonamentul local pentru 12 luni, de la preţul iniţial de 2430 lei va fi la super oferta de 1800 lei pentru primele 200 abonamente. Şi…

…pe lângă acest preţ special, până la deschiderea clubului, se beneficiază de acces gratuit în toate cluburile din reţeaua World Class, iar după deschidere, accesul va fi local timp de 12 luni. Însă, în orice moment, se poate face un Upgrade pentru a avea acces şi în celelalte cluburi din reţeaua World Class.

wclass1

Mă duc să mă înscriu, vreau să prind unul dintre cele 200 de abonamente la super ofertă, termin după aceea articolul!!Citiţi şi

Am zis că sunt bărbat, că pot

Am fost grasă. La 33 de ani am învățat să mănânc

Amintiri din Ardeal

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro