Adio, rebelule!

20 March 2018

„Totul trece. În cazul de față, a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile. Vă spun iarăși „salutare!”. M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, AG”, scria Andrei Gheorghe pe 19 februarie, pe pagina lui de Facebook.

Da, Andrei, totul trece. Numai moartea nu…

Fix la o lună, la puțină vreme după ce împlinise 56 de ani, a făcut stop cardiac și s-a dus.

Drum bun!

andrei gheorghe 2

„Pe mine mă interesează la un om dacă îţi dă banii pe care i-ai împrumutat la timp, dacă îl rogi să te ajute şi o face, dacă ai o întâlnire cu el la ora 18.00, vine la ora 18.00. În caz că vin nişte derbedei să-ţi spargă faţa, e lângă tine? E om? Asta mă interesează. Eu nu cred că gusturile nu se discută. Totul se discută. Tocmai lucrurile nediscutate sunt alea întunecate.”

***

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, în localitatea Lipețk din Rusia. Tatăl său, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, iar mama sa rusoaică era fata comandantului respectivei școli.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Rusă, a Universității din București. Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța. Între 1993 și 1996 a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar între 1996 și 2002 la Pro FM București. Andrei a prezentat și emisiunea „Lanțul Slăbiciunilor” de pe Pro Tv.

În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit „Dubla Personalitate”, la care a fost și scenarist.



Citiţi şi

Așa era Andrei

Ipocriților!

Amen

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro