Vrăji pentru fete desperecheate

29 November 2013

În fiecare an, când citesc despre noaptea Sfântului Andrei, citesc în ziua de Sfântul Andrei… de fiecare dată aş fi vrut să fi putut afla cu o zi mai devreme. 🙂

De fiecare dată când auzim de magie, ne gândim la toate mamele Omida şi reginele X sau Y. De fapt, fiecare dintre noi poate deveni o sursă de magie. Uneori, un gând proiectat cu mare intensitate ajunge să se manifeste. E magie, cum obişnuim să catalogăm, de obicei termenul. Vi s-a întâmplat să îi “uraţi” vreo două cuiva care v-a călcat pe sistem şi să vedeţi cum în secunda următoare se împiedică? E magie.

Ursitoarele de la botez? Magie.

Nu cred că există magie albă sau neagră, ci doar intenţii aliniate cu etica sau lipsite de ea. Şi, dacă vorbim de noaptea Sfântului Andrei, eminamente dedicată Perechii, în care tradiţia românească le dă rolul de regenerator femeilor (plantăm grâu, da?) şi de protector bărbaţilor (ei sunt cei care aprind focul şi joacă usturoiul, care va îndepărta toate spiritele neplăcute din casa respectivă), vă propun un mic demers de magie urbană. Puţin infiltrat cu dezvoltare personală.

Şi mă adresez în primul rând celor care îşi caută jumătatea.

Mare parte din succesul actului magic este atitudinea obiectivă. Deci, de îndată ce veţi fi încheiat meditaţia din această seară, “parcaţi” preocuparea în Univers şi lăsaţi Universul să vină cu soluţia potrivită. Nu poţi fi găsit decât dacă încetezi să alergi.

Apoi, ajutaţi subconştientul să se centreze pe ideea de iubire necondiţionată, pe care o invitaţi astă seară în viaţa voastră. Iubire necondiţionată înseamnă o iubire în care actul reciproc de a oferi nu are nicio legătură cu aşteptările, îndeplinirea vreunui aspect după care tânjim sau, mai rău, cu gelozia. E atunci când eşti pe o autostradă emoţională, circuli cu ce viteză vrei tu şi niciun sens nu e blocat.

Vrajitoarea

Cum ajuţi subconştientul să genereze starea potrivită, care să atragă aspectul la care lucrezi? Atenţie, am spus aspect, nu persoană. Să “legi” o persoană de dorinţele tale este exact acel gen de nonetică despre care vorbeam puţin mai sus. Sting are un cântec minunat, care zice aşa: “If you love someone, set them free”. Deci, de invitat în viaţa noastră invităm Iubirea, în forma ei materializată. Partenerul cel mai bun pentru felul în care suntem noi, acum. Tipul de relaţie care este cea mai potrivită pentru binele superior al ambilor participanţi la relaţie. Iubirea, cu I mare, da?

Subconştientul are nevoie de proptele, care să ajute la fixarea intenţiei în material. Cuarţul roz este un bun suport. Uleiul esenţial de ylang-ylang sau trandafiri. Tot ceea ce vă inspiră la exprimarea iubirii potenţiale în forme materiale. Raţele mandarine, din feng shui, sau un desen, două inimioare, apa sfinţită şi busuiocul pe care le folosesc ai noştri din neam în neam de seara asta specială… în fond, imaginaţia şi intuiţia vă vor spune ce puteţi folosi.

Pasul următor este să creăm un spaţiu sacru. O lumânare, rugăciunea care vă este dragă, cruciuliţa pe care o purtaţi zilnic sau din când în când oriniciodată, un gând către maeştrii iluminaţi care au păşit pe Pământ, de la Zarathustra la Iisus şi Buddha sau Mahomed, unul sau toţi. Îngerul nostru păzitor poate fi invitat la ceremonia asta specială.

Găsiţi o metodă de a imprima intenţia în obiectele alese pentru ceremonie. Fie că meditaţi, având în mâini obiectele respective, fie că le aşezaţi ca un mic altar destinat iubirii, fie că faceţi orice altceva, gândiţi-vă că e gestul ceremonial prin care magia se transferă în obiect.

În fine… mulţumiţi pentru ajutor tuturor celor care v-au sprijinit şi încheiaţi cu bucurie şi convingerea că aceste lucruri se vor întâmpla. Cu cât mai mulţi, cu atât mai mare energia consacrării pe care tocmai aţi făcut-o, deci e o seară minunată pentru o “întâlnire de fete”, cu ciocolată caldă şi mere coapte. 🙂 Băieţii sunt bineveniţi, dacă au curaj să se bage în aşa minunăţii şi să îşi integreze latura lor feminină…

Şi apoi, gata cu disperarea. Aţi delegat celei mai înalte instanţe universale o misiune pe care, la nivelul pământesc, nu puteaţi să o realizaţi sau care nu v-a ieşit cum trebuie până acum. Apropo, definiţia nebuniei e să continui să faci acelaşi lucru şi să te aştepţi la rezultate diferite, nu? Luaţi-vă busuiocul şi puneţi-l sub pernă, visaţi-vă Preaiubitul sau Preaiubita şi uitaţi tot ce s-a întâmplat, pentru că roţile dinţate ale mecanismului fermecat s-au pus deja în mişcare, şi, undeva, perechea voastră doarme şi vă visează, înainte de a se urca în avion, tren sau maşină ca să vă întâlnească. Singurul gând permis, de mâine încolo, este cel de recunoştinţă pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Iar pentru asta, categoric, nimeni nu ne va arde, iarăşi, pe rug. Pentru că Iubirea învinge orice. Pentru că Iubirea ESTE. Pentru că NOI SUNTEM.

Cu drag,

Vrăjitoarea de serviciu

P.S. Pentru cine chiar vrea să se apuce de treabă diseară şi are nevoie de lămuriri suplimentare, lăsaţi un comentariu, şi revenim rapid cu răspunsuri.



Citiţi şi

Ce sunt legile atracției și cum funcționează ele pentru tine

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

După 22 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. The Mask / 30 November 2015 23:12

    Momentele de delir mistic, sincretism religios, spiritism, magie albă, neagră, urbană, rurală, amoroasă, precum și zacusca de universală cu usturoi, Budha, ylang-ylang, Mahomed, trandafiri, Zarathustra, ciocolată, îngeri păzitori, busuioc și mere coapte ar fi recomandat să fie ținute în bucătăria proprie și nu expuse pe tarabă. N-aș vrea să produc supărare, dar mă speriați! Realmente m-ați speriat! Am avut momente mari de tristețe în viață, când oameni apropiați și foarte dragi mie au început să mi se înfățiseze cu exact aceleași idei de ghiveci spiritual ca și domnia voastră. Ulterior, am aflat că deveniseră adepții lui Bivolaru, citau din ”maestrul reîncarnat”, Osho și alți așa-ziși învățători orientali. Că au luat-o razna rău de tot este o realitate care mă doare profund, motiv pentru care, repet, mi s-a făcut pielea de găină citindu-vă gândurile așternute și suspecta dispoziție de a vă oferi serviciile de… nici nu știu cum să le cataloghez. Bunul Dumnezeu să vă îndrepte pașii spre Lumină, căci mare este Întunericul care vi se așterne în față!

    Reply
  2. Carmen / 30 November 2015 22:18

    Trec la treaba! Sa traiesti cu numele, draga Andreea si sa-ti fie gura aurita! Ne auzim dupa ce cobor de pe matura! I pup you!

    Reply
  3. adi / 30 November 2013 7:26

    Eu merg pe mana lui Isus si imi este deajuns.daca el este la cama vietii mele nu mai am nevoie de absolut nimic,astfel incat noaptea sf,Andrei devine o noapte oarecare,fara vraji,fara ispitiri,etc.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro