14 decembrie 2020 – Eclipsa totală de Soare în Săgetător și zodiile

13 December 2020

Această Eclipsă de Soare (o Lună Nouă) este importantă pentru cei născuți în jurul datei de 14 decembrie, iunie, martie, septembrie ( semnele mutabile Săgetător, Gemeni, Pești, Fecioară).

Eclipsele aduc în general schimbări importante în viețile noastre, nimic din ce se întâmplă în timpul unei eclipse, în zilele premergătoare și, mai ales  după eclipsa, nu poate fi prea ușor.

Eclipsele au în general un ton uranian, șocant, surprinzător și neașteptat. Eclipsele fac că lucrurile să nu mai funcționeze în modul în care ne așteptăm. Nu există nici o garanție că schimbările vor fi permanente sau pozitive, doar că ele trebuie să se întâmple.

Uneori, cosmosul folosește mijloace dramatice pentru a-și pune în aplicare planurile progresiste. O Eclipsă de Soare face lumină în “părțile întunecate” dintr-un domeniu-cheie din viața noastră, punându-ne să redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu (asta în funcție de casa astrologică din harta natală activată, dar și de existența unei planete în apropierea gradului Eclipsei).

Citiți și 1-20 decembrie 2020 – cum influențează Mercur în Săgetător fiecare zodie

Toate problemele  amânate, nerezolvate sau care ne macină sufletul (luna) sunt evidențiate de această eclipsa dar în același timp ne spune într-un limbaj karmic că  a venit timpul  pentru o schimbare.

Citiți și Horoscopul lunii decembrie

SĂGETĂTOR

Energia Eclipsei de Soare chiar în semnul vostru vă cere ca în următoarele șase luni să vă concentrați pe dezvoltarea personală, încrederea în sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Toate eclipsele solare vă influențează într-un fel, dar cu o eclipsă în semnul vostru luminile astrale sunt pe voi și vă îndeamnă (de multe ori prin provocări) să va schimbat imaginea și personalitatea, să redefiniti obiectivele personale. Este timpul reînnoirii voastre, este timpul detoxifierii vieții și sănătății voastre. Puteți fi ghidați către adevăratele voastre obiective personale. Convingerile de bază, modelele relaționale, rostogolite în timp, învechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este să salutați ajutorul primit. Fiți mai atenți la felul cum vă prezentați în lume, nu acționați impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastră, pentru a începe un program de dezvoltare personală. Îndrăzniți, credeți în voi și în idealurile voastre, lăsați trecutul în pace, viitorul este calea.

Eclipsele sunt grele, iar voi trebuie să încercați să vă corectați atitudinea față de voi înșivă, față de ceea ce puteți face prin individualitatea voastră. Atenție mare la sănătate! Folosită negativ, energia eclipsei poate accentua aroganța, mulțumirea de sine, probleme relaționale.

Această Eclipsa combinată cu Nodul Sud în Săgetător poate arăta o răsplată a eforturilor din trecut sau, dacă v-ați urmărit doar obiectivele personale în detrimentul altor persoane, puteți simți o limitare a șanselor în următoarea perioadă. Evitați credința că puteți face orice.

Toți veți simți într-un fel îndemnul astral al acestei eclipse, dar cei născuți între 11-17 ianuarie vor fi în centrul atenției, vor cunoaște o transformare majoră în viața lor, necesară evoluției lor.

Restul zodiilor, aiciCitiţi şi

Horoscopul lunii decembrie 2020

Eclipsă parțială de Lună în Gemeni – marea lecție a simplității

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro