4 premii pentru trupul şi mintea ta

29 September 2010

Când simţi că nu mai poţi face faţă deadline-urlior presante, stresului cotidian şi agitaţiei citadine, există o soluţie salvatoare – mişcarea pe ritmuri latino şi apoi masajul. Numai când te gândeşti la masaj şi parcă te relaxezi după efort, dar dacă chiar poţi primi unul cadou, mai special, cu miros de ciocolată…? Pentru asta nu trebuie decât să concurezi la
O TOAMNĂ DE DOAMNĂ“. Succes!

CHOCOLAT Centru de Înfrumuseţare (CADOU 2 ÎMPACHETĂRI CU CIOCOLATĂ)

Într-o lume în care aspectul fizic este principala monedă de schimb iar tu trebuie, nu doar pentru asta, să arăţi mereu bine, Chocolat te aşteaptă într-un spaţiu intim şi o atmosferă stylish pentru cele mai noi tratamente de înfrumuseţare într-o atmosferă stylish învăluită în miros de… ciocolată.  Pentru servicii de modelare corporală, masaje de relaxare, tratamente pe bază de cafea sau ciocolată cu produse profesionale de la cele mai prestigioase branduri internaţionale. În plus, nimeni nu pleacă fără un mic cadou din partea casei :)!

Unde?
Str. Prof. Ion Bogdan, 19 (zona Polonă/Dorobanţi)
telefon 0742 161 000

Cât costă?
O împachetare cu ciocolată este 180 lei.
Restul serviciilor au peţurile listate pe www. chocolatesalon.ro


CLUB LADY DANCE (CADOU 2 ABONAMENTE Aerobic şi Zumba Dance)

Stilul care se practică la noul club Lady Dance combină energia şi muzica ritmată cu mişcări de dans latino (cumbia columbiana, merengue, salsa şi calypso) într-un antrenament eficient,

dinamic, plăcut şi foarte distractiv. Paşii sunt făcuţi pe ritmuri şi mişcări latino cu un mix de aerobic care te ajută la tonifierea şi la sculptarea corpului. Pe parcursul unei singure ore de curs se abordează dansuri diferite cu coregrafii extrem de simple şi uşor de învăţat. Exercitiile se fac într-un ritm alert, ceea ce favorizează arderea rapidă a caloriilor – între 700 şi 1000 de calorii, creşterea capacităţii pulmonare şi buna funcţionare a sistemului cardiovascular. Toate grupele musculare pot fi antrenate cu efecte pozitive asupra coordonorii mişcărilor şi echilibrului.

Unde?
Str. Sfântul Ştefan, 21, sector 2
Telefon: 0742 010 600

Cât costă?
Abonamentul lunar de opt şedinţe – 150 lei
Alte info şi promoţii pe www.ladydance.roCitiţi şi

Spa-ul, o oază de bucurie și liniște într-o lume agitată

Prevenirea herniei de disc: Sfaturi pentru menținerea sănătății coloanei vertebrale

Surprinzătoarele tendințe din lumea frumuseții în 2023

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro