Tu ai atras bărbatul și povestea

8 April 2016

– Să mă lăsați în pace. Și tu, și el… amândoi. Cu toții să mă lăsați!

Liberă, cu visele și imaginația mea, proiectând mai departe acel viitor pe care n-am răbdare să îl las să se întâmple.

– De parcă nu știai…

Ai știut mereu și, când n-ai știut, ai intuit și te-ai ascuns după zeci de dorințe și idei. Știai că e bine să nu te temi, să nu te afunzi în gânduri și întrebări, fiindcă Universul (dragul de el) aude și îți dă înapoi fix ce îți dorești. Așa că ai ales calea cea pozitivă, plecând de pe pământ către nisipuri ude, cu scoici, departe de realitate și concret.

femeie razand

Atragi. Nu numai bărbații, ci și ceea ce urmează să se întâmple cu ei. Atragi situații și povești de spus primăvara, când zilele încep să se lungească și mai prinzi apusul de pe balcon. Povești pentru care ai nevoie să tragi tare din țigară și apoi să te uiți după pescăruși sau mașinile parcate în spatele blocului, singurele lucruri concrete rămase.

Poți să atragi singură situațiile în care vei fi, asta e partea de care te vei teme și tot îți va plăcea.

E aproape la fel ca atunci când îl atragi pe el, privindu-l încă o dată, de data asta cu o secundă mai mult. La fel atragi și ce va fi în zilele de mâine cu voi doi.

Și asta e puterea pe care o ai. Ca om, dar mai ales ca femeie.

Înainte să te superi și să arunci florile pe geam, pentru că îți amintesc de el, amintește-ți ce te-a adus aici. Ce ți-ai imaginat și cum ai intrat în joc. Tu ai atras, la propriu și la figurat, bărbatul și povestea.

Acolo, pe nisipul ud, îți proiectaseși o iubire cu fluturi și haos.

Lovită înapoi de realitate, știi că dezamăgirea nu e nici el, nici celălalt, nici tu însăți, ci vine din proiecțiile pe care le-ai făcut. Din răspunsuri, râsete și priviri ai creat o situație mai mult imaginată, decât trăită, pe care, gândind-o acum… ce tâmpenie!

Într-o formă sau alta, întotdeauna primești ceea ce vrei.

Atracția nu e doar între tine și el, ci între tine și o lume întreagă… în care e și el, într-adevăr. TU, el, cu toții…

Guest post by Olivia PantazicăCitiţi şi

Magie sau minciună?

Celor care acuză

Nu toate relațiile sunt menite să devină căsnicii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Catalin Bolohan / 8 April 2016 10:56

  Hm, încă un articol din care nu sunt sigur dacă transpare forţa feminină (a se citi individualitate, independenţă) sau vina şi mecanismele de auto-invinuire.

  Ei bine, nu totul este atras. Cred că lumea noastră este compusă din ceea ce atragem, ceea ce credem şi ceea ce nu ştim.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro