20 de ani de la moartea Prințesei Diana – filmul ultimelor șapte zile

30 August 2017

Copiii Dianei aveau 15 și 12 ani când accidentul de mașină a pus brutal capăt vieții prințesei inimilor într-un pasaj subteran din Paris.

prinți reuters

William, 15, Harry, 12 ani ©Reuters

La 20 de ani de la moartea mamei lui, prințul Harry încă îi învinovățește pe paparazzi și pentru producerea tragediei și pentru că, ajunși primii la fața locului, în loc să ofere primul ajutor, au cedat tentației de a-i face poze agonizând pe scaunul din spate al mașinii zdrobite de un stâlp.

diana cu copiii

©AAP, John Redman

O experiență traumatică ce putea să frângă sufletul unui adolescent sau să-l facă mai puternic. “Am ales să fiu puternic, ca mama să fie mândră de felul în care mă comport”, mărturisește și William în documentarul BBC care marchează trecerea a două decenii de la moartea prințesei Diana pe 31 august 1997.

Documentarul Diana, 7 Days, lansat de BBC One pe 27 august, este cel mai intim portret al prințesei. Puteți urmări câteva fragmente din filmul de două ore aici.Citiţi şi

Când ai instructor auto un prinț

Prințul Harry și Meghan Markle – oficial, logodiți

36, divorțată, se mărită cu un prinț

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
6,568 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro