Acesta va fi cel mai bun an!

30 December 2020

Pe 29 decembrie, sir Anthony Hopkins, 83 de ani, a făcut următorul anunț:

Cu recunoștință, azi sărbătoresc 45 de ani fără alcool!

„Vine un nou an, a fost unul greu, plin de durere și tristețe, pentru mulți, mulți oameni. În urmă cu exact 45 de ani, am primit o chemare să-mi vin în fire, să mă trezesc. Mă îndreptam spre dezastru, am băut până aproape m-am omorât. Am primit un mesaj care spunea: Vrei să trăiești sau să mori? Și am vrut să trăiesc. Brusc a venit vindecarea și viața mea a fost uimitoare. Am avut zile grele și uneori m-am îndoit, dar una peste alta, vă zic să rezistați. Astăzi este acel mâine despre care erați atât de îngrijorați ieri. Voi, tinerii, rezistați! Nu renunțați, continuați să luptați, fiți îndrăzneți și forțe mărețe vă vor veni în ajutor. Asta m-a ajutat și pe mine în viață. Atât am de spus. La mulți ani, acesta va fi cel mai bun an!”

Minunate timpuri trăim, dacă ne gândim că e atât de simplu acum să-i urmărim pe cei pe care îi admirăm și mesajele lor puternice să ajungă la sute de mii de oameni, să-i întărească și să-i convingă că se poate să reziști unui viciu. Mulțumim!

Iar voi, cei care n-ați pierdut niciodată măsura, pentru care un pahar cu vin a fost doar un pretext de plăcută conversație, sper că v-ați descurcat de minune cu ale noastre traditii de Craciun, un pic cam bahice, și că de Anul Nou, un cocktail delicios, poate chiar cu șampanie, vă va fi o nevinovată companie! 🙂 La mulți ani!Citiţi şi

Anthony Hopkins: “La mulți ani, distracție plăcută! Dacă vei fi mahmur după, amintește-ți de mine”

Acum, că ești aici, arată-mi ce să fac cu tine

Pe cât de frumoasă, pe atât de nefericită. Și povestea s-a sfârșit prost

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro