Acum, de “luna albastră”!

29 July 2015

andreea ionescuVineri, după ceasurile prânzului, sosește peste noi ultima lună albastră dintr-o lungă secvență, care a început prin 2012 și ajunge la final acum. Următoarea ne paște abia prin 2018. Aparent o convenție calendaristică, a doua lună plină din iulie ne varsă în cap un cocktail exploziv, cu șapte planete retrograde (mama mamei ei de lecție) și cu un val de intuiție care depășește cu mult ceea ce, de obicei, resimțim ca pe o stare difuză, așa încât, dacă simțiți că pășiți pe nori și nu sunteți de pe planeta asta, să știți că există o explicație. 🙂

Venus, întoarsă cu spatele la noi de duminică încoace, a pus în menghină toate relațiile. Asta ca să știți de ce vă certați. În pereche cu energia în creștere de la Bunica Lună, se creează un adevărat pachet de dinamită, cu fitilul scurt: suntem în tranziție majoră către un alt stadiu, iar tentația de moment de a da cu celălalt de pământ e de evitat. Dacă în ultimele zile au apărut dureri, tristeți, frustrări, avem nevoie să ne aducem aminte că ni se arată, frumușel, pe un ecran mare, mare și invizibil al Sufletului, ce mai trebuie curățat, purificat, eliminat din inima Inimii noastre, ca să fim bine pregătiți pentru un stadiu superior al relațiilor. Dacă dați cumva peste sufletul pereche, amintiți-vă că aceste perechi paradoxale nu sunt aici ca să ne ofere o chestie siropoasă, cu gust de trandafir, ci ca să ne scoată din zona de confort, oglindind, iar și iar, ceea ce nu e pus la punct în noi (ce enervant, dar ce benefic).

ocean-mirror

Atenție majoră necesită și opțiunile pe care Universul ni le prezintă în acest moment, în materie de parteneriat de cuplu. Profitați de ocaziile care vi se prezintă, după ce le-ați analizat bine-bine, pentru că, zilele acestea, deja plătim o notă piperată pe care sunt înșirate toate deciziile noastre greșite. Șanse care nu vor mai apărea vreodată se prezintă, uneori deghizate, pentru calificare: ne vor arăta ce anume ne temem să pierdem. Prudența nu e un cuvânt bun pentru acest moment, dar înțelepciunea, da. Este timpul pentru curaj, este timpul să experimentăm ce e rău ca să vedem ce e bun, pentru că acest val uriaș ne zguduie măsuța de puzzle, împrăștie toate bucățile până la nivelul de prăbușire. Asta pentru că suntem pregătiți pentru explozia personală: schimbarea este aici, timpul tuturor posibilităților este aici, dacă îmbrățișăm ceea ce ne-am dorit dintotdeauna și nu renunțăm la vis.

Pentru că, nu-i așa, lucrurile minunate apar în viața noastră ”once in a blue moon”. Îndepărtați-vă de oamenii care vă bruiază. Aprindeți vineri focul, sau o lumânare, sau un bețișor parfumat, și petreceți douăzeci de minute în liniște, gândindu-vă la ce vrea Sufletul vostru, de-adevăratelea. Nu e vorba nici de bani, nici de funcții. Altceva vrea, și e bine să punem piciorul în blockstart ca să nu ratăm cursa. Timpul vostru este Acum.

Pe Andreea o găsiți și aici.Citiţi şi

De optzeci de ori Joan Baez

Bine ai venit 2021, eu sunt aici!

Nu am știut niciodată câți bani avea în cont fostul meu iubit

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro