Adâncimea gândurilor unui bărbat

24 January 2018

dan orgaAdâncimea gândurilor unui bărbat este invers proporţională cu adâncimea decolteului femeii pe care o priveşte…

Este unul din adevărurile adânci ale umanităţii. Mai adânc decât orice decolteu… Se pare că are legătură cu reflexul oculo-cerebro-mamar, apanaj exclusiv al sexului masculin. E un reflex care încă nu se regăseşte în tratatele de Neurofiziologie, întrucât studiile pe care le-am întreprins cuprind doar câteva zeci de bărbaţi (prieteni, amici), neavând consistenţa necesară din punct de vedere al numărului de subiecţi. Însă procentajul celor care mi-au confirmat existenţa reflexului mai sus menţionat este de 100%!

Concret, despre ce este vorba: în momentul în care la orizont apare o femeie, ochii transmit creierului această informaţie, primind imediat comanda de a se focaliza asupra sânilor. Nu cred că are legătură cu amintirea sânilor de la care am supt lapte când eram mici (pe de o parte, nu toţi bărbaţii au fost alăptaţi la sân, iar pe de altă parte reflexul oculo-cerebro-mamar nu se întâlneşte şi la femei, cu toate că şi ele au supt de la pieptul mamei), ci mai degrabă cu impregnarea cu testosteron caracteristică bărbaţilor.

bărbat sâni femeie

Vederea unui sân, mai mult sau mai puţin dezvelit, duce la topirea ca prin farmec a ligamentelor care menţin globii oculari în orbită, rezultatul fiind rostogolirea lor în decolteul apărut la orizont, unde se presupune a priori că este cald şi bine (reflexul nu se întâlnește la doctori, întrucât noi privim femeile cu ochi de clinician, goliți de orice urmă de testosteron, așa încât pe medici îi puteți aprecia indiferent de anotimp). Rămas în beznă, creierul începe să orbecăie de nebun, pierzându-şi luciditatea şi fluenţa gândurilor, iar posesorul lui îşi va reduce brusc nivelul de IQ de o manieră semnificativă. De aceea, dragi cititoare, este vital ca nivelul de inteligenţă al unui bărbat potenţial partener să îl apreciați neapărat în sezonul rece… Cu alte cuvinte, acum e momentul!

Oare am fost suficient de convingător?

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro

Pe Dan îl găsiți și aici.Citiţi şi

Ținute pentru domni, în funcție de geaca purtată

În mine locuiesc mai multe femei și le iubesc pe toate

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro