Ai divorţat? Vinde şi hainele!

7 September 2011

În America, ţara divorţurilor cu împărţeli spectaculoase de proprietăţi şi conturi, a apărut un nou “sport” – shoppingul de lux la mâna a doua de la doamnele care au divorţat.

Psihologic vorbind, ca separarea de ex să fie totală şi să poţi trece mai departe, trebuie să scapi de orice ţi-ar putea aminti de el, cum ar fi hainele, pantofii sau genţile care datează din perioada mariajului. Americancele par foarte dornice să scape de ele şi să le înlocuiască rapid cu altele.

În general, femeile nu se despart uşor de posesiunile cu semnături celebre, dar proaspăt divorţatele scot la vânzare fără remuşcări genţi Louis Vuitton sau Chloe, rochii Dolce & Gabbana sau Diane von Furstenburg, pantofi Christian Louboutin sau Jimmy Choo. Dacă nu eşti deranjată de ideea de second hand, la divorcee sales poţi găsi adevărate chilipiruri, preţul de vânzare ajungând chiar şi la un sfert din cel de magazin pentru lucruri care au fost purtate foarte puţin.

Astfel de vânzări au loc în hoteluri de lux ai căror manageri au prins din zbor ideea şi o pun cu mare succes în practică. Cum numărul divorţurilor nu scade, ba dimpotrivă, nu putem presupune decât că se vor înmulţi evenimentele care aduc uşurare doamnelor care vor să înceapă o nouă viaţă.

Ştiu, divorţatele noastre nu arată ca ale lor, hainele noastre, în general, nu sunt ca ale lor, dar ideea e bună şi ar putea prinde şi la noi, măcar ca ocazie de socializare (i.e. puţină bârfă 🙂 )Citiţi şi

Îndrăgostiți la 40 de ani

Bill și Melinda Gates divorțează după 27 de ani de mariaj

Rivalitatea dintre Bette Davis și Joan Crawford

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 9 September 2011 11:17

  Nü- i rea ideea. O prietena a mea cind s- a despărţit a aspirat pina si covorul perfect pentru a nu lăsa amintire nici măcar un fir de par. După aceea a tuns toţi trandafirii din grădina. Si astfel subiectul a putut fi încheiat pentru totdeauna.Coincidenta face ca venea tot din America 🙂

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro