Ai lua de bărbat un japonez?

30 August 2015

În 2013, în Japonia, una din 30 de căsătorii era mixtă, soțul sau soția fiind străini. Numărul mireselor străine era de peste 15.000, în timp ce numărul mirilor străini era doar cu puţin mai mare de 6.000. Majoritatea femeilor străine proveneau din ţările asiatice învecinate, peste 40% fiind chinezoaice, urmate de filipineze şi coreene, pe când cei mai numeroși soți erau coreenii (28% – mulţi etnici coreeni, deşi s-au născut în Japonia, şi-au păstrat cetăţenia Sud sau Nord Coreeană), urmați de americani şi chinezi.

Se vede treaba că japonezele îi preferă pe americani sau europeni mai mult decât o fac conaționalii lor când e să-și aleagă consoarta. Dar și interesul niponilor ar putea crește ținând cont că s-au înăsprit condițiile de acordare a vizelor pentru filipineze (venite să muncească și să se… căsătorească în Japonia) și pentru chinezoaice (cu care japonezii încheiau false căsătorii), ceea ce a dus la scăderea numărului de potențiale soții asiatice. Așa încât, ce-ai zice de un bărbat japonez? 🙂

japonez

sursa foto: www.triptil.ro

P.S. Înainte de a răspunde, trebuie să știi că un sfert din bărbații necăsătoriți de 30-40 de ani (unul din patru!!!) sunt virgini! 🙂 Și ca tabloul să fie cât de cât complet, iată!

 

“În Japonia există câteva trenuri care au vagoane dedicate exclusiv femeilor. De obicei este vorba de primul vagon, care este vopsit în roz aprins și pe care scrie clar, chiar și în limbă engleză „woman only”. Asta pentru că, în aglomerația aceea de nedescris, te pomeneai cu tot felul de pipăieli €”întâmplatoare”.  Așa că femeile au depus plângere, iar statul a hotărât să introducă aceste vagoane speciale pentru a le proteja. Ciudații care iubesc acest sport (pipăitul femeilor în metrou) nu au de ce să se plângă pentru că există cluburi pentru adulți cu camere special amenajate să arate exact că un vagon de metro, unde niște hostese se lasă pipăite pentru niște sume deloc modeste.

Și pentru că bărbații japonezi nu sunt prea galanți și nu-și prea manifestă afecțiunea, au fost inventate cluburile numite Host-Male. Aici, femeile dornice de atenție plătesc niște tineri japonezi atrăgători să fie drăguți cu ele, adică să le zâmbească, să glumească cu ele și să le toarne șampanie în pahare. Majoritatea cluburilor de acest gen se află în cartierul Kabukicho, un fel de «red district» nipon. În fața acestor host male club-uri sunt aliniați băieți tineri puși la patru ace care încearcă să convingă femeile să între să bea și să petreacă alături de ei.”

Mai multe ciudățenii, aici. 🙂Citiţi şi

Viață lungă, viață bună

Cum sunt celelalte nații ca iubiți

Șapte prietene au cumpărat de tinere o casă în care să locuiască împreună la bătrânețe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro