AirPods – fără fire, fără încurcături

27 June 2017

Le scoți din cutie și sunt gata să fie folosite cu toate dispozitivele tale. Le pui în ureche și se conectează instantaneu. Vorbești în ele și vocea ta sună clar. Simplitate și tehnologie, împreună. Rezultatul este cu adevărat nemaiauzit!

2-apple-airpods

Grace Elizabeth/Vogue.com

Se configurează simplu. AirPods sunt automat activate și rămân conectate printr-o simplă atingere. La fel de ușor se și folosesc. Pot sesiza când sunt in ureche și se opresc când le scoți. 

Experiența AirPods este la fel de uimitoare, fie că asculți pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.

Airpods
Toate lucrurile revoluționare pe care le pot face căștile AirPods se bazează pe cipul W1 proiectat special de Apple. Acesta oferă o conexiune wireless extrem de eficientă, pentru o comunicare mai bună și calitate îmbunătățită a sunetului. Acest cip gestionează autonomia bateriei atât de bine, că poți să asculți 5 ore cu o singură încărcare, la un volum de 50%. Performanța aceasta este fără precedent la un dispozitiv atât de mic. Autonomia bateriei depinde de setările dispozitivului, utilizare și de alți factori.

Airpods-Mac-iphone-Watch

AirPods oferă o durată de ascultare, record în domeniu, de 5 ore cu o singură încărcare. Și sunt concepute să țină pasul cu tine, datorită unei carcase de încărcare în care pot fi încărcate suplimentar de mai multe ori, pentru o durată de ascultare de peste 24 de ore. Ai nevoie de o încărcare rapidă? Doar 15 minute în carcasă îți oferă o durată de ascultare de 3 ore. Pentru a verifica bateria, pur și simplu pune căștile AirPods lângă iPhone.

AirPods au un sunet foarte clar. Muzică, filme și multe altele, cu un sunet care îți încântă urechile. AirPods oferă semnal audio AAC grozav, de înaltă calitate. Iar când vrei să fii auzit, microfoanele cu tehnologie beamforming elimină zgomotul din fundal atunci când efectuezi apeluri.

AirPods se conectează automat la toate dispozitivele tale Apple. Acestea sunt conectate simultan la iPhone și Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei să asculți pe Mac sau iPad? Selectează AirPods pe aceste dispozitive și gata!

Cerințe:  necesită cont iCloud și macOS Sierra, iOS 10 sau watchOS 3.

www.istyle-pro.ro Citiţi şi

Dyson lansează în 2022 Dyson Zone™ – primul purificator de aer purtabil, sub forma unor căști on-ear

Până în 2030 nu vei mai deține niciun gadget

Nu e dracul atât de negru

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro