Aleargă pe 4 mai pentru cei care nu pot!

3 May 2014

Wings for Life World Run este mai mult decât un maraton, este primul eveniment în care tot mapamondul va putea alerga simultan. Pe 4 mai 2014, la ora 13:00, alergătorii din România vor luă startul de la București, simultan cu alți peste 100.000 de alergători de pe cinci continente, din peste 30 de țări, într-una dintre cele mai mari curse de alergare organizate vreodată. Scopul Wings for Life World Run este să alergăm pentru cei care nu pot și să contribuim la găsirea unui remediu pentru vindecarea leziunilor coloanei vertebrale.

wings for life

La această cursă nu există linie de finiș tradițională, nu există o distanță sau un timp prestabilit, linia de finiș te urmărește pe tine – alergi până te prinde Mașina Oficială de Finiș. Cursa din București va avea loc pe drumul național DN3-DN3A (București-Fetești). Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, pentru că terenul este plat, fără diferențe mari de nivel.

Înscrierile online s-au încheiat, dar ai posibilitatea să te înscrii în ziua cursei, la zona de start, în intervalul 09:00-11:00. Taxa de înscriere este de 124 de lei și plata se face doar în numerar. Nu rata șansa de a fi în prima cursă de acest gen și de a alega pentru cei care nu pot. Amator sau profesionist, alergător dedicat sau doar “plimbăreț”, nu contează – toată lumea e invitată să participe la WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Toate încasările sunt direcționate către cercetarea afecțiunilor măduvei spinării. Vii? 🙂Citiţi şi

Sunt Daniel și alerg pentru George

O femeie aleargă pentru, nu după un bărbat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
290 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro