Am 31 ani, dar par de 25, blondă, înaltă, cu tot ce îi trebuie unei femei

27 August 2020

Am 31 de ani, am iubit doi bărbați în viața asta: pe unul timp de 10 ani, pe celălat trei ani. Pe fiecare în parte l-am iubit frumos, corect, am avut cu fiecare momente fericite și mai puțin fericite, ambele relații s-au încheiat cu un ”îmi pare rău, dar m-a luat valul și m-am îndrăgostit“. De alta, firește. Of, mama ei de dragoste!

Normal că m-a durut și prima, și a doua oară, m-a zguduit vestea de parcă mi-a dat Thor una cu ciocanul în cap. Am tras aer în piept, l-am îmbrățișat și i-am dorit tot binele din lume.

Când l-am întâlnit pe al doilea, simțeam că îl cunosc de o viață, ne plăceau aceleași lucruri, aveam atât de multe in comun! Ne plăcea marea, mirosul ei, pescărușii, ne plănuiserăm nunta, ne luaserăm sala, făcuserăm contractul cu o formație bună. Până într-o zi, când mi-a zis că el rămâne acasă și eu pot pleca liniștită la muncă. În timp ce coboram scările, m-a blocat pe orice rețea de socializare și mi-a zis că vrea să luăm o pauză, că nu mai este sigur de nimic și că îmi lasă cheia sub preș.

Nu mi-a oferit explicații, ce-i drept nici nu i le-am cerut, știam că motivul este Cătălin (Cătălina) din telefonul lui, singurul număr blocat din agendă. Am întrebat doar de cât timp și mi-a zis că de opt luni. A plecat și el, dar fără să îl îmbrățișez pentru ultima oară, fără nimic.

M-am trezit din nou singură și cu întrebări. De ce, ce mi-a lipsit sau cum ar fi fost dacă? Caut eu genul acest de bărbați cu mai multe lanterne chiar în locul celebrei lumânări?

Am 31 ani, dar par de 25, blondă, înaltă, cu tot ce îi trebuie unei femei. Îmi place rujul roșu și Chanel Mademoiselle, am un salariu frumos, casă, mașină, dar îmi lipsește jumătatea mea, sufletul meu pereche. Nu vreau să trăiesc cu un bărbat căruia să-i umblu în telefon după dovezi de infidelitate sau pe care să-l urmăresc cu camere spion. Vreau doar să găsesc bărbatul cu care să fiu fericită.Citiţi şi

Asociația Culturală Control N & Zbang Film prezintă Interior/Exterior – un spectacol al zidurilor pe care le-am ridicat în noi

Bărbații care par slabi sunt evaluați mult mai negativ decât femeile care par puternice

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. George / 3 September 2020 16:27

  Ideal ar fi fost să-ți fi dat o palmă Sf. Apostol Pavel sau Sf. Ioan Gură de Aur și “Thor una cu ciocanul în cap”.
  Ce bărbat cu mintea la cap și-ar lua o femeie maniacă după carieră…? Sau care nu știe să gătească…? Cum ar suna, bărbat de 42 de ani, cărunt, arăt de 35… caut femeia zilelor noastre (tatuată, cu fițe și ifose) pe care să o fac fericită… 🙂. Am fost blând în exprimare. Mă gândesc cum este să fii tată al unei fete care nu știe ce este bine pentru ea, intrând în diverse anturaje nepotrivite. Ar fi teribil pentru sufletul acelui tată.
  Virgiliu Gheorghe: „Cu fiecare nou partener sexual, o femeie îşi scade cu 10% şansa de a avea o familie fericită”… Asta înseamnă că domnișoara (fiindcă nu e căsătorită) în cauză va ajunge la al treilea bărbat, adică la 70%.
  http://familiafericita.info/2018/08/22/virgiliu-gheorghe-cu-fiecare-nou-partener-sexual-o-femeie-isi-scade-cu-10-sansa-de-a-avea-o-familie-fericita/

  Eu îi doresc ei ce îmi doresc și mie însumi. În primul rând să fie fericită descoperindu-L pe Dumnezeu. Și în al doilea rând să își găsească un bărbat bun care să o iubească și s-o facă fericită. Iar ea să-i răspundă cu aceiași monedă.

  Like 2
  Dislike 13
  Reply
  • Adela / 25 November 2020 13:07

   Tu faci parte din categoria barbatilor cretini, misogini, batuti in cap, cel mai probabil ascunsi dupa fusta mamei, care l-a cocolosit pana l-a facut handicapat mintal! Daca o femeie trebuie sa isi scada nivelul intelectual, pentru a putea fi luata de nevasta de un bou ca tine, mai bine sa stea singura!!!!!
   Cat despre articolul cu partenerii sexuali… nu exista termen de comparatie. Poate ar trebui sa-ti dedici viata cautand o masina a timpului si sa te duci inapoi in evul mediu unde ti-e locul!

   Like 7
   Dislike 1
   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro