Am avut, am și o să mai am relații cu bărbați însurați sau “cuplați”

19 November 2019

Cred că femeia din viața unui bărbat spune multe despre caracterul și intelectul lui. Tocmai de aceea, când aleg un bărbat, mă uit un pic și la nevastă-sa. E hazliu. E adevărat. Numai când am chef de f*tai, nu mă interesează. Atunci mă uit doar la el. Și nu foarte tare. Să aibă mâini faine, cu degete lungi. Ajunge. Când ți-i foame și posmegii goi îs buni.

Hai, să nu o mai ardem în bălării! Am avut, am și o să mai am relații cu bărbați însurați sau ”cuplați”. Uneori am fost amantă. De ceva timp am înțeles cum stă treaba. Sunt doar o femeie care și-o trage minunat cu un bărbat și petrecem momente delicioase împreună. Pentru că aleg bărbați care citesc, iubesc filmele și muzica, din ăștia intelectuali. Să fie și fu*aiul rafinat. Băieți fini, care fac amor… vai, mie! Iar mă electrocutează amintirile.

Hai, să nu ne mai isterizăm în halul ăsta. La vârsta mea, opțiunile sunt tot mai reduse.

Știi când devine o problemă? Când vrei să îi iei de lângă familie sau iubită. Când îl vrei doar pentru tine. Ia-ți, dragă, pantofi, rochii sau un credit pe 30 de ani doar pentru tine. Dar nu! Tu vrei neaparat relație. Nu iubire. Relație! Got the point?

Uimire, uimire, hai să îți dau din casă! Nu parteneriatul contează. Ci iubirea. Și f*taiul. Sunt interdependente. Dacă e iubire, f*taiul e minunat. Dacă nu e minunat, nu-i cu emoție. So, dă un ochi la următoarea nevastă.

©Vadim Stein

Dar ce treabă ai tu cu familia omului? Și, trust me, relația nu e chiar așa de disfuncțională cum te minți/minte el. Lasă-l să te mintă, dacă îi băiat fin. Ce ne interesează pe noi? E fericit acasă? E fericit și cu tine? Tu, cu el? E îndeajuns de deștept, încât să nu afle iubita? Minunat. Sunteți mulți oameni, fericiți. Și cu cât mai mulți așa, cu atât lumea e mai minunată.

Vrei iubire? Vrei să o dăruiești? Cine te oprește? Iubește-l de să îți sară creierii din cap. Și lasă-l să te iubească. Ieși din bula aia, în care ai impresia că, dacă nu ești împreună cu el, nu se pune. Piua! Se pune! Dacă îi fain ce se întâmplă între voi, mereu se pune!

Și dacă tot vrei așa de mult să primești și să dăruiești iubire, fă voluntariat pentru copii sau oameni necăjiți. Din păcate, sunt așa de mulți. Și își doresc așa de mult afecțiune și atenție. Dau înapoi mai mult decât poți duce. În loc să stai și să jelești că, vai, Doamne, e Crăciunul și îi cu familia (da, Crăciunul se petrece în familie!), cheamă la masă niște copii necăjiți, fă bradul cu ei și pregătește-le niște cadouri.

Suntem bolnavi de aparențe. Trebuie neaparat să ne comparăm cu alții. Bine că te-ai dus la cursul ăla de dezvoltare personală, unde ți-or spus că toți suntem diferiți și asta e bine. Nu ai înțeles nimic. Oricum, dacă înțelegeai, nu aveai nevoie să mergi la bullshitul ăla. În fine.

Da, și mie mi s-a întâmplat să mă simt handicapată pentru că eram singura sau printre puținii din jurul meu single. M-am recalibrat și mi-am schimbat puțin unghiul de abordare. Mi-am dat seama că am o relație faină cu mine, am prieteni și o grămadă de chestii minunate de făcut. Am cu ce să îmi umplu timpul, har Domnului!

Bineînțeles că uneori simt nevoia să fiu mângâiată, îmbrățișată, luată în brațe. Atunci chem un prieten. Oh, da! Are parteneră. Big deal! Ne luăm fiecare ce are nevoie, ura și la gară! După aia pleacă, citesc un pic, mă uit la un film sau adorm buștean, răsfățată și fericită.

Viața e făcută din momente. Singura permanență sunt eu!

Hai, bye, și la cât mai multe momente faine. Și nu uita: înainte să alegi, dă un ochi și la nevastă-sa!

Pe Ioana o găsiți și aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Poate și tu ai nevoie de tratament cu pastile de „Nu-mi pasă” de 1000 mg

Cele 5 limbaje ale iubirii

Scrisoare către el

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Luminita / 6 December 2019 5:26

  Adica, dacă pui unul sub altul momențele din astea, asa frumos, unitatile sub unitati, zecile sub zeci, sutele sub sute etc, tragi linie si faci adunarea obții o maaaare iubire??!! Nu cred. Cred ca este o amagire sub o masca de cinism. Ce faci, iti peticesti viata cu o zdreanta de ici, una de colo, si tot asa? Si pretinzi ca esti fericita?! Nu cred.

  Like 6
  Dislike 3
  Reply
 2. Diana / 27 November 2019 14:43

  Esti un pres folosit de alte presuri, care nu se respecta deloc, masculine.

  Like 10
  Dislike 4
  Reply
 3. Lucia alina / 25 November 2019 19:34

  Foarte adevarat, nu mai pot cu femeile astea carora le e frica sa puna suflet si energie intr o relatie, familie si o ard pe independete.

  Like 9
  Dislike 2
  Reply
 4. Anna / 24 November 2019 1:25

  A delusional confession of a pathetic lonely woman who’s trying to convince herself she’s doing things right .

  Like 24
  Dislike 2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro