Angelina merge mai departe!

1 February 2018

Angelina Jolie s-a aflat pentru câteva zile la Paris împreună cu cei șase copii. Pe parcursul vizitei a îmbinat satutul de oficial al ONU cu cel de vedetă aleasă de Guerlain ca imagine a parfumului Mon Guerlain. Așa se face că marți, 30 ianuarie, a fost primită la Palatul Elysee de prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, pe agenda discuțiilor fiind două teme importante: problema refugiaților sirieni și cea a violenței împotriva femeilor, iar apoi a filmat un spot publicitar la hotelul Meurice.

angelina brigitte

Sursă foto: Hepta

A urmat, miercuri, vizita la cartierul general NATO din Bruxelles.

angelina 2

În calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), Jolie a vorbit despre problema violențelor sexuale comise de militari împotriva femeilor din zonele de război.

„Folosirea violului ca armă de război a fost privită ca un element inevitabil al conflictelor, o infracţiune mai mică şi o problemă considerată prea dificilă sau prea incomodă pentru a i se găsi o rezolvare. Dar violul reprezintă o nedreptate istorică şi o chestiune critică pentru pacea şi securitatea internaţională, pacea nu poate exista fără pedepsirea unor astfel de infracţiuni.”

Angelina Jolie s-a angajat că va colabora cu alianţa militară pentru a combate violenţele sexuale pe plan global prin cursuri de formare, o mai bună monitorizare şi o ameliorare a practicilor de raportare, dar şi prin campanii care vizează creşterea gradului de conştientizare.

Așa model de vedetă, chapeau!Citiţi şi

Când plătești cel mai puțin pentru o vacanță într-o destinație de Oscar

De ce nu zâmbește Angelina pe coperta revistei ELLE

Serialul „vieții” (1)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
3,647 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro