Așa te vede soarele. Sperie-te și ia măsuri!

14 May 2018

cum te vede soarele

Filmulețul acesta, în care oamenii sunt expuși în fața unei camere în ultra-violet, arată pe înțelesul tuturor ce se petrece în absența și în prezența unei creme cu factor de protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Iată cum te vede soarele…

Nu știm cum se descurcau strămoșii noștri cu razele UV, dacă mureau pe capete din cauza cancerului de piele (melanom), mai frecvent acum decât cele de sân, prostată, plămâni și colon la un loc ori stratul de ozon intact era un scut imbatabil, cert e că azi, fără protecție, e de rău!

De aceea, ne preocupă să fiți informate și despre efecte, și despre soluții. Despre efecte, sper, cam toată lumea este conștientă. Iar petele maronii sunt dintre cele mai dezagreabile și trădătoare… Despre soluții, cum oferta este foarte mare, am ales de data aceasta să vă informăm despre gama Melascreen produsă de Laboratoarele Ducray, cu o istorie de 85 de ani în domeniul dermato-cosmeticelor. Mereu trebuie să conteze istoria și reputația unui brand specializat în domeniul atât de sensibil al îngrijirii pielii.

ducray

Ce este nou și special la gama Melascreen ar fi adresabilitatea clară, nișată chiar – petele maronii de pe față, decolteu și mâini, cele mai sensibile și vulnerabile zone – adevăratele oglinzi ale vârstei, cu trei ținte precise – uniformizarea culorii pielii în cazul hiperpigmentării, corectarea petelor maronii și protecția împotriva îmbătrânirii premature a pielii, al cărei semn este și apariția petelor din cauza expunerii excesive la soare.

Pe scurt, despre fiecare produs al gamei.

Cremă bogată și cremă lejeră cu SPF 50+ cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Acestea limitează și reduc hiperpigmentarea și prin conținutul de Vitamina E asigură protecția împotriva îmbătrânirii premature.

Ser dermatologic global cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Produsul ajută la eliminarea petelor maronii, netezește pielea, o hidratează și o revitalizează, și, în plus, are acțiune anti-oxidantă.

ducray 2

Cremă de noapte cu acțiune împotriva foto-îmbătrânirii – Ajută la uniformizarea culoarii tenului, corectează petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma.

Cremă cu acțiune intensă împotriva petelor maronii – Ajută la reducerea petelor și oferă luminozitate zonelor cu hiperpigmentare localizată.

Cremă lejeră și cremă bogată împotriva petelor pigmentare – Luminează și uniformizează culoarea pielii, încetinesc producția de melanină, au acțiune anti-oxidantă și asigură protecție UVA/UVB.

Cremă de mâini cu acțiune anti-pete maronii, anti-rid&SPF50+ –  Elimină petele maronii, hidratează și revitalizează epiderma, asigură protecție ridicată împotriva razelor UV.

Toate produsele Ducray fac parte dintr-un program sistematic de evaluare al principiilor active, inclusiv teste sub control dermatologic. Formula rezultată este întodeauna în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, asigurând o calitate constantă, cu eficiență și toleranță maximă.

Produsele Ducray sunt disponibile în farmacii.Citiţi şi

Alimente cu rol nutritiv pentru piele și păr: Înțelegerea nutriției externe

Gama spaniolă ISDIN sau cum contracarăm eficient fotoîmbătrânirea

Fidelitatea este o alegere conștientă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro