Autorul terapiei de detoxifiere prin medicina hidrogenului a primit o înaltă distincție academică

5 February 2020

Academicianul rus Ashot Khachatryan, cel care a introdus și în România revoluționara metodă de detoxifiere – medicina hidrogenului, prin intermediul căreia a tratat peste 50.000 de bolnavi din toate colțurile lumii, a primit titlul de “Honorary Professor of the Academic Union, Oxford, UK”.

Terapia de detoxifiere patentată de profesorul rus și introdusă în cadrul tratamentelor din Clinica Perfect Detox Efect din București, duce la eliminarea completă a tuturor tipurilor de produse toxice acumulate în organism, cum ar fi metalele grele, paraziți și alte tipuri de produse chimice, ajutând la recăpătarea unui proces metabolic și digestiv corect, iar prin refacerea microflorei intestinale, la refacerea inclusiv a imunității. Dintre bolile tratate cu succes de prof. dr. academ. Ashot Kharchatryan, enumerăm: disbioza, gastroduodenita, pancreatita cronică, boala Chron, prostatita, bolile cronice ORL, oboseala cronică, psoriazis și alte tipuri de boli de piele, boli autoimune, infertilitatea, diabetul, boala Parkinson etc.


Generația … toxinelor

Motivul pentru care tot mai mulți oameni contactează boli din ce în ce mai grave, care nu existau pe vremea bunicilor sau părinților noștri, este, astăzi, gradul ridicat de intoxicație involuntară a corpului nostru. Factorii de stres sau consumul unor produse alimentare lichide sau solide care nu mai respectă de mult parametrii optimi, se răsfrâng vizibil asupra stării noastre de sănătate.

“Întrucât majoritatea pacienților noștri au o muncă sedentară, de birou, este puțin probabil ca acest trend nociv să provină de la locul de muncă, ci mai degrabă aceste metale grele sau chimicale toxice au fost preluate din gazele de eșapament, din sursele de apă, din alimente, din aerul tot mai poluat și mai greu respirabil din aglomerațiile urbane. Din păcate, trăim o perioadă fără precedent, în care suntem bombardați de toxine din toate părțile, toxine care ne afectează grav sistemul imunitar, ducând la apariția unor boli tot mai grave. Este un lucru extraordinar că profesorul doctor academician Ashot Khachatryan a inclus revoluționara sa metodă de detoxifiere și în România, deoarece, din nefericire, suntem pe locurile fruntașe în Uniunea Europeană, atunci când vine vorba de alimentație bogată în toxine și de un stil de viață stresant. Cu atât mai importantă este munca domnului profesor, cu cât a primit recunoaștere internațională la Oxford, iar noi ne mândrim că facem parte din programul său științific”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox Efect din București.

Medicina hidrogenului

Metoda unică în lume se bazează pe utilizarea soluțiilor minerale ce conțin mulți ioni de hidrogen activi (ionii de hidrogen sunt imbogatiti în electroni, facandu-l astfel electric negativi) și se numește medicina hidrogenului.

Practic, sunt folosite soluții terapeutice, cu diverse tipuri de pH dar îmbogățite cu ioni de hidrogen activi. Soluțiile, datorită numărului mare de ioni de hidrogen activi sunt încărcate electric negativ. Odată intrate în corp în lichidul interstitial, sarcinile electric negative din aceste soluții, reușesc să treacă transmembranar spre interiorul celulelor bolnave, neutralizand sarcinile electric pozitive (care există doar în interiorul celulelor bolnave).

După neutralizarea sarcinilor pozitive din interiorul celulelor bolnave, se obține treptat în interiorul acestor celule, condiții electric negative. În aceste noi condiții create, toate tipurile de tumori, virusuri, bacterii și orice parazit nu mai au condiții propice de viață și dezvoltare. Adică, este momentul în care practic tot ce există ca “boala” în interiorul celular nu mai are condiții de dezvoltare sau existență si, respectivele dezordini intracelulare dispar încetul cu încetul.

“Noi recreăm condițiile de sănătate intracelulară, iar corpul fiecărui pacient reușește să se vindece în ritmul lui propriu”

Tratamentul din clinica noastra nu se oprește aici. După curățarea corpului până la nivel celular, refacem și bariera imunitară care, după cum se știe, este reprezentată de flora bacteriană sănătoasă (de calitate) din colon.
Repopularea intestinului se face cu o floră bacteriană benefică ce contine 40 de tipuri diferite de bacterii atent selectionate de academ. prof. dr. Ashot Khachatryan (tehnica fiind patentată de profesor pe numele său) și pe care fiecare nou-născut sănătos venit pe lume pe cale naturală (nu prin cezariană) le are. Practic, introducem pe toată lungimea intestinului gros, din 10 în 10 centimetri aceste soluții de bacterii vii care, încetul cu încetul se dezvoltă și repopulează întregul colon”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox Efect din București.Citiţi şi

Demența – ce este, cum o recunoști, cum o tratăm

Care e faza cu vaccinul

Alternative naturale pentru inflamații – Dieta și alte metode eficiente

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro