Medicina hidrogenului, metodă unică în lume pentru tratarea bolilor grave, acum și în România

30 June 2019

Doctorul Astrid Cristina Sburlan, care a analizat în decursul carierei sale, starea de sănătate a mii de persoane, a observat un lucru tot mai straniu: aceiași oameni, de la an la an, prezintă un nivel tot mai ridicat de metale grele în corp și un nivel tot mai mic de vitamina D, indice foarte important al sistemului nostru imunitar. “Întrucât majoritatea pacienților mei au o muncă sedentară, de birou, este puțin probabil ca acest trend nociv să provină de la locul de muncă, ci mai degrabă aceste metale grele au fost preluate din gazele de eșapament, din sursele de apă, din alimente, din aerul tot mai poluat și mai greu respirabil din aglomerațiile urbane. Din păcate, trăim o perioadă fără precedent, în care suntem bombardați de toxine din toate părțile, toxine care ne afectează grav sistemul imunitar, ducând la apariția unor boli tot mai grave”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan.

Tehnica de detoxifiere a ajuns și în România

Împreună cu unul dintre cei mai apreciați doctori din lume, academicianul rus de origine armeană prof. dr. Ashot Khachatryan, doctorul Astrid Cristina Sburlan (și alți asociați) a deschis, în București, una dintre cele mai moderne centre de detoxifiere din Europa Centrală și de Est. Clinica Perfect Detox Efect funcționează după revoluționara metodă patentată de profesorul rus, prin care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 țări, din 1993 încoace. Metoda unică în lume se bazează pe utilizarea terapiilor cu ioni de hidrogen și se numește medicina hidrogenului.

“Practic, tot ce folosim noi în tratament, sunt soluții terapeutice, cu diverse pH-uri, dar îmbogățite cu ioni de hidrogen. Soluțiile, datorită numărului mare de ioni de hidrogen conținut, sunt încărcate electric negativ. Odată intrate în corp, sarcinile electric negative, reușesc să neutralizeze sarcinile electric pozitive care există în interiorul celulelor bolnave, și apoi chiar să aducă la valori electric negative interiorul celular. În aceste noi condiții create, tumorile, virusurile, bacteriile și orice alt parazit nu mai pot exista. Adică este momentul în care practic tot ce există în interiorul celular ca factor “agresiv” nu mai are condiții de dezvoltare sau existență și, respectivele dezordini intracelulare dispar încetul cu încetul.

Noi recreăm condițiile de sănătate intracelulară, iar corpul fiecărui pacient reuşeşte să se vindece în ritmul lui propriu. Tratamentul din clinica noastră nu se oprește aici. După curățarea corpului până la nivel celular, refacem și bariera imunitară care, după cum se știe, este reprezentată de flora bacteriană sănătoasă (de calitate) din colon. Repopularea intestinului se face cu o floră bacteriană benefică ce conţine 40 de tipuri de bacterii atent selecţionate de academcian prof. dr. Ashot Khachatryan (tehnica fiind patentată de profesor pe numele său) şi pe care fiecare nou-născut sănătos venit pe lume pe cale naturală (nu prin cezariană) le are. Practic, introducem pe toată lungimea intestinului gros, din 10 în 10 centimetri aceste soluții de bacterii vii care, încetul cu încetul se dezvoltă și repopulează întregul colon”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan.Citiţi şi

Misterul prințesei de Wales elucidat: Kate a declarat că face tratament pentru cancer

Măsuri de prim-ajutor și prevenție în cazul accidentărilor din sfera ortopedică

Prevenirea herniei de disc: Sfaturi pentru menținerea sănătății coloanei vertebrale

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro