Barul-pantof “Louboutin”

1 November 2011

l Christian Louboutin nu este o alegere inspirată doar pentru accesorii de lux, pentru că, iată, faimosul designer a realizat un cocktail bar pentru licitația de la GREY GOOSE Winter Ball, gală organizată anual de Sir Elthon John pentru strângerea de fonduri în scopuri caritabile. 

Barul nu este altceva decât un uriaş stiletto clasic, negru lăcuit, culcat, pentru a-i pune în valoare şi inconfundabila talpa roșie, iar “faţa” barului-pantof este decorată cu hieroglife, pentru a-i da greutatea istoriei în comparaţie cu capriciile modei din zilele noastre. Şi, fireşte, la un asemenea bar nu se poate bea decât un cocktail asortatpe măsură – Grey Goose Red Carpet, tot o invenţie Louboutin, ce conține Grey Goose Le Citron, zmeură, lichior de cireșe și goji, piper și ghimbir, preferatul designerului. Ei, şi lângă pahar, un alt element de decor surpriză: un ac cu ață ce trimite cu gândul la meșteșugul pentru care Louboutin este considerat un geniu în viață. Cheers!

P.S. Vă vom ţine la curent cu cât s-a vândut. 🙂Citiţi şi

Cum să porți o rochie de seară elegantă pentru o ocazie specială

Merry Christmas

Lampa din dormitor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro