Birourile de proximitate inteligente și mobile Nooka Space

23 April 2021

Cu alte cuvinte, vine biroul lângă casa ta 🙂

Start-up-ul irlandez Nooka Space, pionier global al conceptului de birouri de proximitate inteligente și mobile. Birourile Nooka Space sunt concepute atât pentru persoanele care lucrează remote și își doresc un spațiu de lucru individual și personalizabil (servicii profesionale), cât și pentru antreprenori, companii, dezvoltatori imobiliari, precum și autorități locale care doresc să amplaseze birouri de proximitate pentru a reduce traficul și nivelul de poluare.

„În ultimul an am învățat să lucrăm de oriunde ne simțim în siguranță. Am realizat, brief cu brief, că ceea ce făceam de la birou ne este accesibil și de la distanță, uneori chiar mai eficient. Dar, în mod paradoxal, am realizat și că am început să ne părăsim zona de confort fără a pleca de acasă: am ajuns să locuim la birou în aceeași măsură în care lucrăm de acasă. Delimitarea celor două spații devine tot mai subtilă, dar din fericire Nooka Space a venit cu această soluție nouă, care îmbină avantajele celor două modele de lucru consacrate, work from office și work from home, într-un concept hibrid: biroul smart de proximitate. Este un motiv de mândrie că acum birourile smart de proximitate Nooka, concepute și produse în România, sunt accesibile și transportate gratuit pe întreg teritoriul Uniunii Europene, și nu ne este deloc greu să ne imaginăm un viitor în care noi toți vom locui la maximum cinci minute de o Nooka, pregătită cu tot ce ne putem dori pentru o zi de lucru productivă. Suntem entuziasmați și nerăbdători să dăm voce Nooka Space și să o ajutăm să schimbe, Nookster cu Nookster, ecosistemul office”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director Golin, agenția Nooka Space în România.

Nooka Space este disponibil în prezent în două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandată celor care își doresc un spațiu individual, pentru o singură persoană, și Nooka Two, adaptată pentru două stații de lucru. Fiecare model are trei opțiuni de echipare, în funcție de nevoile utilizatorului: Yellow, Orange și Blue.

„Suntem încântați că avem ocazia să lucrăm la nivel local cu o agenție valoroasă precum Golin. Împărtășim aceeași viziune, de a oferi oamenilor din comunitatea de business din România toate instrumentele pentru a-și atinge potențialul strategic și creativ, iar Nooka Space este expresia acestei viziuni. Funcționând ca spații de tip „plug and play”, birourile inteligente Nooka pot fi amplasate oriunde, fiind autonome, compacte și mobile. Cei 15 senzori smart care optimizează nivelul de confort din interior, iar purificatorul de aer, lumina uvc pentru dezinfectare și, bineînțeles, facilități esențiale precum scaunul ergonomic și internetul de mare viteză, fac ca Nooka să devină sinonimă cu ziua de lucru desfășurată în mod eficient, confortabil și fără distrageri”, a adăugat Sergiu Băbășan, Country Manager, Nooka Space.

Birourile compacte Nooka pot fi gestionate ușor și intuitiv prin intermediul unei aplicații mobile și sunt dotate cu mobilier și accesorii de ultimă generație, incluzând mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice de top și kit-uri de videoconferință. Toate facilitățile de producție și tehnologie ale start-up-ului Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar transportul și instalarea birourilor mobile sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene, amenajarea oricărui model Nooka putând fi efectuată în maximum două ore.Citiţi şi

Chief Happiness Officer (CHO)- responsabilul cu fericirea angajaților

Se despărțise de un bărbat, de al doilea, îl părăsise pe al treilea…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro