Ce parte a corpului tău ar schimba cei care te iubesc?

31 October 2011

mcIubește-ti corpul” este sloganul celei mai recente campanii Marie Claire, ediția Africa de Sud. Campania se adresează tuturor femeilor care își doresc să aibă alt corp, care nu se simt bine în pielea lor și care au ajuns să nu își mai aprecieze frumusețea naturală.
Marie Claire a provocat șase agenții de publicitate să creeze câte un poster pentru această campanie, iar rezultatul este o serie de imagini cu impact emoțional foarte puternic, care vor să ne convingă că avem o percepție greșită asupra frumuseții.

“Dacă ai scăpa de tot ceea ce urăști la corpul tău, cu ce ai mai rămâne?” este una dintre întrebările campaniei. “Ce parte a corpului tău ar schimba cei care te iubesc? Iubește-te cum te iubesc ei” este un alt îndemn. Campania lovește în ideea de “mărime”, fiind împotriva categorisirii persoanelor în funcție de acest criteriu și îndeamnă femeile să ignore “xs” sau “xxl” de pe etichetă și să se concentreze asupra stării de spirit și asupra imaginii din oglindă, apreciindu-se și iubindu-se așa cum sunt. Chiar avem nevoie de campanii publicitare să ajungem la normalitate? Se pare că da.Citiţi şi

Frumusețea, celebrată în magazinele DOUGLAS printr-un concept unic de îngrijire premium – CABINA SPA

Călătoria spre frumusețe – părul

Helena Rubinstein și Elizabeth Arden, femeile care au creat frumusețe: povestea unei rivalități istorice

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro