Breakfast, Lunch & Dinner At Tiffany’s

7 March 2022

“Audrey Hepburn ar fi fost în rai! În loc de Micul dejun la Tiffany’s, ea ar fi putut lua micul dejun, prânzul și cina la Tiffany’s – în fiecare zi a săptămânii!” Penthouse-ul de la Tiffany din eleganta Palm Beach va fi scos la licitație pe 15 martie pentru un preț ce pleacă de la 9,5 milioane de dolari.

Penthouse-ul din Palm Beach se află chiar deasupra magazinului Tiffany. Cu structura principală finalizată și având în vedere locația sa unică și de invidiat direct pe Worth Avenue, Rodeo Drive din South Florida, constructorul a simțit că cel care va cumpăra ar avea gusturi specifice de design și vinde spațiul neterminat la licitație pe 15 martie având în minte să obțină aproximativ 20 de milioane de dolari. Noii proprietari ai clădirii, Kean Developers, au transformat etajul al doilea de deasupra magazinului într-o reședință cu cinci dormitoare și șapte băi și jumătate, cu spații pentru personal care totalizează 13.000 de metri pătrați, inclusiv noul nivel superior. În special, au adăugat un nivel pentru a include o terasă pe acoperiș cu piscină, sală de jocuri, bar și sală de sport. Există, de asemenea, o pergolă cu pereți de sticlă pe acoperiș, un centru spa și o cascadă. Situat aproape de centrul Palm Beach, se află la doar câțiva pași de Oceanul Atlantic la est, de Intracoastal Waterway la vest și de câmpurile verzi de la Everglades Golf Club, chiar peste drum.

Agenția imobiliară care are în lista de proprietăți de vânzare acest penthouse neterminat –  Top Ten Real Estate Deals – susține că ar fi timpul să se rescrie scenariul unui celebru film cu Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany’s. “Audrey Hepburn ar fi fost în rai! În loc de Micul dejun la Tiffany’s, ea ar fi putut lua micul dejun, prânzul și cina la Tiffany – în fiecare zi a săptămânii!” Numai cine nu știe aproape nimic despre Audrey ar putea-o folosi pentru a atrage cumpărătorii acestui penthouse opulent.

Audrey și-a petrecut ultimii 30 de ani într-o proprietate splendidă din Elveția, retrasă, nicidecum în epicentrul luxului din Palm Beach.

Casa în care Audrey și-a petrecut ultimii 30 de ani este astăzi muzeu. 

Casa La Paisible (Casa Liniștită), Route de Lully 35, 1131 Tolochenaz, Lausanne, Switzerland Citiţi şi

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Robert Wolders – bărbatul care a făcut fericite câteva mari actrițe

Cea mai proastă din curtea școlii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro