Brigitte o compătimește sincer pe Melania

30 April 2018

După ultima întâlnire de la Casa Albă, Brigitte Macron, “o primă doamnă simplă și empatică, care nu se ia în serios”, vorbește liber despre bucuriile și servituțile poziției oficiale pe care o deține și regretă că Melania Trump este atât de expusă și analizată public, fiind în același timp încorsetată de reguli care franțuzoaicei îi sunt străine. (Le Monde).

macron și trump

Foto: Getty Images

Noi am văzut de departe scena cu retrasul mâinii, când Donald încerca să salveze aparențele, mai ales în prezența cuplului francez pentru care ținutul de mână e o declarație perpetuă de bună înțelegere, de respect și sentimente durabile, profunde. Dar Brigitte a fost acolo, a simțit tensiunea dintre soții Trump, a văzut de aproape ochii Melaniei. Care numai despre fericire nu vorbeau. Brigitte o simte prizoneră, lipsită de libertățile pe care franțuzoaica le are și de care se bucură din plin.

Îi pare rău pentru Melania, mai ales în contextul recent cu dezvăluirile despre presupuse infidelități ale soțului ei, pe care presa nu s-a sfiit să le popularizeze rapid. “Melania este drăguță și fermecătoare, inteligentă și foarte deschisă, are multă personalitate, pe care însă o ascunde, râde ușor și despre orice, dar o face mult mai rar decât mine. Adevărul e că nu poate face nimic, nu poate deschide nici măcar o fereastră la Casa Albă, să scoată nasul afară, ceea ce eu fac în fiecare zi în Paris”.

Brigitte nu și-a dorit vreodată să fie doar un “obiect decorativ”, un accesoriu pentru soțul ei ajuns șeful statului, lucru care Melaniei i s-a reproșat adesea. Dar regulile de la Washington adesea la acest rol reduc primele doamne. “Peste tot, pe jos, erau “etichete” care îți indicau unde trebuie să stai. Și m-am plasat unde era obligatoriu să fiu, după indicații precise.” Foarte încorsetată, cu alte cuvinte, Melania Trump… Dar a făcut o figură excelentă la prima vizită de stat în calitate de gazdă.Citiţi şi

Rochia roz a primei doamne

Femeie tânără cu bărbat bătrân, primim! Invers, sub nicio formă!

Emmanuel, Harry și… Donald. Brigitte, Meghan și… Melania

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. ana / 30 April 2018 10:42

    dna Macron e superba. dar stie si ea foarte bine ca, daca Melania Trump era o tipa inteligenta, nu alegea un badaran. cand alegi banii cu orice pret, normal ca esti nefericita.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro