Bună ziua! Eu sunt Singurătatea

5 August 2015

george colangMă numesc Singurătatea și-mi doresc din toată inima să faceți cunoștință cu mine.

După cum bine știți, eu mă găsesc de multe ori aproape de voi.

De obicei, când zâmbiți, apar și eu pe acolo.

Îmi place să fug câteodată și pot spune că sunt foarte ocupată. Caut să-mi fac prieteni și poate din această cauză nu pot să-mi petrec mai mult timp alături de fiecare, în parte.

Recunosc, trebuie să mă împart între diferite cunoștințe. În aceeași măsură, pot spune că unii sunt favorizați. Sincer… nu știu dacă și ei consideră la fel. Dar nu contează! Eu tot mă leg de ei.

Adesea mă las condusă de val, dar chiar dacă fac acest lucru, viața mea nu prezintă niciun risc. Eu nu mor niciodată. Îmi trăiesc viața prin voi și, sincer, nu cred că o să am probleme în a căuta un loc de veci. Totuși, chiar dacă port acest nume, asta nu înseamnă că sunt singură. Sunt chiar foarte ocupată în a face acest lucru, încât nu am timp să-mi trag răsuflarea. Dar, chiar și atunci când reușesc să rămân singură, apare o veche  cunoștință. Nu pot rezista astfel tentației de a sta alături de amica mea, Conștiința.

11707815_950844334954546_4903886631969961104_n

Aseară am fost cu ea în Mall să-mi iau niște pantaloni. A venit vara și trebuie să-mi atrag în carapace niște victime. Pe drum am bârfit!

Dar să vă spun un secret, și mie mi-e frică de singurătate, poate din acest motiv mă tot leg de fiecare în parte. Urât din partea mea!

Dar să trecem acest aspect la costuri! Beneficiile apar mereu pe urmă. Singurătatea te pune în oglindă, ea nu este dușmanul de temut. În liniște, ea te poate ajuta să te regăsești sau să cunoști părți din tine despre care credeai cu tărie că nu mai există. Singurătatea este singura care-ți poate da zâmbetul curat al copilăriei. Zgomotul făcut de tentații te împiedică să ajungi la tine. Drumul parcurs prin singurătate nu poate fi altfel decât sincer! Şi ce poate fi mai dureros decât să-ţi asculţi hăul din tine? Şi ce poate fi mai frumos decât să încerci să prinzi freamătul din tine?

Pe George îl găsiți aici.Citiţi şi

2020

Dar dacă este mai mic de înălțime? Dar dacă este divorțat? Dacă e urât, sau prost, sau faianțar?

Anul e gata

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. coco / 5 August 2015 20:45

  frumos scris!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro