Buzz! Maricico, vreau să te dezbraci pentru mine!

20 February 2012

Relațiile de cuplu dintre soții români, și nu numai, sunt, de multe ori, afectate de faptul că unul dintre parteneri este nevoit să lucreze la mare distanță, peste mări și țări. Aceste despărțiri zdruncină din temelii tocmai obiectivul pentru care oamenii fac eforturi să-și caute norocul la mii de kilometri distanță: acela de a avea cândva o familie normală, fără grija zilei de mâine sau, cel puțin, care să trăiască decent.

Un procent semnificativ din numărul divorțurilor îl reprezintă cele cauzate de aceste „plecări la muncă în străinătate”. Lor li se adaugă despărțirile dintre cei care încă n-au ajuns să semneze certificatul de căsătorie, tot din lipsa banilor, pe care sperau să-i obțină pe meleaguri străine. Datele statistice pun în evidență o evoluție îngrijorătoare a fenomenului, în special în județele din nordul Moldovei, mari „exportatoare” de forță de muncă. Femeile sunt cele care bagă cel mai des divorț. Poate și pentru că în cazul lor se găsește mai ușor de lucru peste hotare, sunt și mai bine plătite și, astfel, rolurile în familie se inversează. Un fenomen ce generează uneori dispute violente și drame.

Printre cei care pleacă deseori la muncă în străinătate circulă o modă ciudată, secretă, dar și disperată: aceea de a-și lua la ei în bagaj poze cu soția în pielea goală sau filmulețe sexy înregistrate cu o cameră video sau chiar cu telefonul mobil. Nu toți fac asta, dar există persoane care încearcă. Speranța lor naivă e că astfel, vor reuși să nu se înșele unul pe celălalt, atunci când nevoile trupești îi vor chinui la un moment dat pe traseu.

Lucică, băiat de băiat, din Crângași, suspină din greu după Simona, fata care i-a zdrobit inima cu tocul pantofului și a plecat ca menajeră în Italia. Ah! Simona!!! Bărbatul scoate poza din portofelul zdrențuit și unsuros, o sărută și geme răpus de amor. La casetofonul din Logan (tunat cu banii pe care i-a trimis româncuța luna trecută), plânge o manea, să-ți rupi țoalele de pe tine și să muști dracului din volan, zău așa! Din poza ondulată și îndoită pe la colțuri de atâta frecat și bale iubitoare, zâmbește bleg Simona, în piela goală. Țâțele ei îl sufocă pe bietul Lucică și parcă-i fac în ciudă, lățindu-se din bucata de carton. Copanele sunt durdulii și cu celulită, ba se vede și un firicel de mustăcioară pe buza superioară, dar e gagica lui! N-ar da-o pe una slabă, nici mort! Își imaginează tot felul de dialoguri cu ea, își descheie pantalonii, închide ochii și gata! Aaaa, ce bine! Arșița din suflet se mai domolește. Lucică ia fotografia, o pupă din nou și-o îndeasă la loc în portofel, între cartea de identitate, talonul mașinii și cardul de fidelitate de la farmacie. „Pa, scumpo, ne vedem diseară!” îi zice el dulce, apoi bagă cheia în contact și dă muzica mai tare. E vesel!

O organizație creștină din Republica Moldova a primit scrisoarea unui tip care voia să se lămurească asupra acestui aspect intim. Iată ce scria omul: „Dragii mei. Soţia este plecată de trei ani din ţară. Este păcat dacă privesc poze cu ea goală şi mă aprind? Nu am înşelat-o şi nici nu vreau să o înşel. Îmi este dragă ca ochii din cap.” Din punct de vedere creștin, obiceiul este înfierat de biserică, pentru că îl poate împinge pe individ în păcat: „Privind la poze cu soţia goală nu faceţi altceva decât să aprindeţi dorinţa sexuală care vă va pune sub o presiune rea şi ori veţi începe să mergeţi la alte femei, ori veţi recurge la practica păcătoasă a masturbării, ori veţi fi totdeauna tulburat de dorinţa sexuală care nu poate fi împlinită. Oare doriţi să se întâmple vreo unul din aceste lucruri? Dacă nu, atunci nu mai priviţi la poza goală a soţiei!”, explică cei de la Moldova Creștină, care adaugă faptul că: „Privitul la poza cu soţia goală nu este altceva decât aprinderea poftei care va duce la curvie sau la alte lucruri rele şi este împotriva voii lui Dumnezeu.”

Chiar și așa, unora nu le pasă. Au la îndemână pozele, filmulețele, internetul, rețelele de socializare, chat-urile, camerele video. Muncitorul român, plecat peste hotare, ajunge acasă, seara, frânt de oboseală, deschide computerul și începe conversația cu soția, iubita sau amanta, după caz. Îi e dor și lui! S-a săturat de atâta ablar espaniol, de umilințe și de cărat saci cu ciment! Mai vrea și altceva, pentru sufletul lui! Bagă o muzică, d-aia d-a noastră și îi trage un „buzz” celei pe care o iubește. „Maricico, vreau să te dezbraci pentru mine!”, îi cere el, plângăcios. Seara vine parșivă, pâș, pâș, amețindu-l mai tare ca vinul spaniol pe care-l soarbe direct din sticlă… Şi mai trece o zi peste el.Citiţi şi

După o lungă perioadă de vorbit și iubit online am vrut să te cunosc

M-am săturat de sex virtual

Când ești disperată, bărbații simt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro