Call for designers: Delta Studio Design EXPO

1 April 2016

Delta Studio Design EXPO este un eveniment dedicat designului românesc, dar şi noutăților internaționale. Între 22 aprilie şi 22 mai 2016, în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București, are loc cea de-a doua ediţie e expoziţiei.

Delta Studio - Call for designers

Aprilie este luna care aduce la showroom-ul principal Delta Studio noutăţile anuale în amenajări de interior lansate de producătorii internaționali. Anul acesta, Delta Studio va expune în avanpremieră cele mai noi colecții de plăci ceramice de la Porcelanosa, Venis, L’Antic Colonial, Kerama Marazzi, Keope, FAP și cele mai noi obiecte sanitare lansate de Hansgrohe, VitrA, Kludi, Glass, Tece, Kessel, Ravak și nu numai. Toate acestea, dar şi exponate ale designului românesc de valoare pot fi admirate în cadrul celei de-a II-a ediții a Delta Studio Design EXPO, între 22 aprilie şi 22 mai 2016, în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București.

Designerii români sunt invitați să trimită imagini cu creațiile propuse la marketing@deltastudio.ro până pe 15 aprilie 2016. Pot fi creații din orice ramură a industriilor creative: obiecte de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, creații vestimentare, bijuterii, ilustrații, grafică, pictură și nu numai.

Evenimentul de anul trecut a fost un real succes, multe produse create de designeri români găsindu-și cumpărători.Citiţi şi

Alphonse Mucha & FREYWILLE

Greutatea dragostei în carate – cele mai scumpe inele de logodnă

Ele nu ar fi făcut una sau alta nici în ruptul capului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
336 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro