Când îţi iubeşti iPhone-ul, îl îmbraci în aur?!

1 October 2011

O ediţie limitată la 500 de bucăţi de etuiuri pentru iPhone din piele florentină aurită a fost lansată în Germania, preţul unuia fiind de 480 de euro (655 dolari).

Ar putea fi un strop prea mult să dai pe “haina” de protecţie a telefonului mai mult decât costă acesta, dar cum un telefon nu e valoros doar prin ce poate face, ci prin ce ajunge să stocheze, atunci poate că merită să-l răsfeţi, făcând în acelaşi timp o investiţie. Pentru că manşonul din piele prelucrată la standarde de înaltă calitate este acoperit la exterior cu start fin de aur de 24K ca şi cum ar fi “placată”.

Cum toate crizele au arătat că aurul rămâne cea mai sigură investiţie, nu-i de mirare că apar tot mai multe oferte de obiecte de lux, de la maşini la aparate elecrocasnice, înnobilate cu preţiosul metal. Şi, uite-aşa, se va adeveri vorba din poveste: la soare te puteai uita, dar la dânsa, ba, dânsa putând fi orice cu “străluci” auriu din dotarea celor care-l iubesc. Să mai dăm exemple?

P.S. Noroc că sunt numai 500…Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro