Doamne și c*rve

30 June 2017

În afară de faptul că scriu pe Catchy când îmi permite timpul și inspirația, parcurg aproape zilnic noutățile postate. Cele mai populare sunt de departe poveștile cu și despre amante, neveste înșelate, neveste ideale, care e mai c*rvă decât care, care e mai mândră și care e mai doamnă. Cu alte cuvinte, cel mai popular subiect este s*xul, fiindcă, până la urmă, în toate telenovelele astea s*xul e nelipsit. Și chiar dacă e considerat de mulți un subiect frivol în condițiile în care suntem copleșiți de probleme grave la nivel mondial, e totuși cât se poate de normal să ne preocupe acest aspect. Doar suntem animale la origine, iar funcția de reproducere e la fel de importantă precum mâncatul sau dormitul.

Ce ne deosebește însă de animale e așa-zisul grad de civilizație. Spun „așa-zis” pentru că și gradul ăsta are mai multe grade la rândul lui și diferă la fiecare persoană, în funcție de mentalitate, educație, prejudecăți etc. Cert este că în viața de cuplu, sexul e foarte important, cum e și normal. Când unul din parteneri își pierde interesul față de celălalt, sau când relația stagnează în monotonie, e timpul să trageți semnalul de alarmă. Sau, mai pe șleau, să v-o trageți de mama focului. 🙂 În loc să trăiți o telenovelă, mai bine fiți protagoniștii unui film de Oscar. Unul din cele care circulă pe net, în care cuplurile se filmează făcând s*x în avion, în pădure, în vârf  de munte, la cules de mure… Și așa mai departe. Credeți-mă, eu eram ferm convinsă că videoclipurile alea sunt niște tâmpenii prost regizate, până când am avut ocazia să prind în flagrant delict un cuplu care făcea s*x oral în mașină – pe bune. O ea și un el – trebuie să precizez, că în ziua de azi nu mai mergem pe presupuneri. Mașina se afla într-un colț retras din parcare, iar din ce am reușit să văd, tipa făcea treabă în ritm constant, iar tipul se bucura de… atenție.

 

Am înghiontit-o pe prietena mea în timp ce ne îndreptam spre mașina ei și i-am zis să se uite discret în dreapta. I-a luat câteva momente să-și dea seama ce se petrecea în mașina vecinilor și, când s-a prins, a roșit toată.

– Vai de capul meu, acum c*rvele nu mai stau pe centură, stau în parcare? Am auzit că sunt femei care fac chestii de-astea pe un pachet de țigări. Groaznic!

Am dat din cap, pentru că și eu am auzit aceleași lucruri. Și altele mult mai rele. Dar după ce ne-am urcat în mașina prietenei mele, m-am întors către ea, străbătută de un gând.

– Auzi, dar de unde știi că e c*rvă? am întrebat-o eu impulsiv în șoaptă. De unde știm noi că nu e nevasta tipului? Te pomenești că sunt un cuplu de cine știe câți ani. Poate e soțul ei și singurul bărbat cu care s-a culcat vreodată și noi ne grăbim să o judecăm.

Ea mă privește oripilată.

– Tu ai înnebunit? Păi, ce femeie serioasă și respectabilă ar face vreodată așa ceva și în public pe deasupra?

Bună întrebare. Mi-a luat câteva secunde de cugetare să răspund.

– Un răspuns ar fi într-adevăr “o c*rvă”. Sau… O femeie îndrăgostită, una care își iubește bărbatul. Știi vorba aia, că femeia trebuie să fie o doamnă în salon și o c*rvă în dormitor? Cred că la asta se referă. La faptul că trebuie să îți placă să faci s*x cu soțul tău, oriunde și oricând, să fii aventuroasă și lipsită de inhibiții. Ce naiba, nu-mi spune că tu o faci cu bărbatu-tău numai în dormitor, în pat, cu lumina stinsă și în poziția misionarului. Masa voastră de bucătărie n-a văzut niciun fel de acțiune, sincer?

Cred că am atins un nerv sensibil, fiindcă obrajii prietenei mele s-au aprins și mai tare. Nici nu m-a privit în ochi când mi-a răspuns cu indignare:

– Auzi, eu te credeam fată serioasă și cuminte. Cum poți să mă întrebi așa ceva? Lucrurile astea nu se discută.

Am mai stat câteva momente în tăcere, așteptând ca aerul condiționat să răcorească interiorul mașinii. Purtată de o hotărâre de moment, mi-am luat geanta și am deschis ușa mașinii.

– Ai dreptate, chestiile astea nu se discută. La fel cum un domn adevărat nu povestește ce se petrece în patul lui, nici o doamnă nu trebuie să vorbească despre asta.

– Și ce faci? Unde te duci? mă întreabă ea nedumerită.

I-am zâmbit cu nerușinare în timp ce coboram din mașină.

– Să-mi cumpăr o lenjerie din aia super sexy gen Fifty Shades of Grey. În seara asta n-am de gând să stau în salon.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Magie sau minciună?

Sara: o poveste de dragoste

Ziua orgasmului feminin

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Ileana / 1 July 2017 11:08

    Eu și bărbatu-meu facem d’astea de când ne știm, adică de vreo 15 ani. La pădure, pe malul mării, pe autostradă, în curtea casei, la birou(la mine sau la el), pe balconul apartamentului etc. Oi fi sau nu curvă, în accepțiunea unora, că-mi f*t bărbatu’ de-i sar ochii, pe oriunde se poate, asta nu mai știu. Ce știu sigur e că și acum, după anii ăștia împreună, i se ridică…nivelul sângelui, numai dacă pune mâna pe mine și tot eu îi populez visele și visurile

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro