Carole Bouquet și Monica Bellucci – un cuplu fierbinte în filmul Les Fantasmes (Fantezii)

18 August 2021

Carole Bouquet (64 chiar azi!) joacă un personaj homosexual alături de Monica Bellucci (în septembrie, 57) în filmul „Les fantasmes” care a fost lansat azi, 18 august. Un rol care i-a provocat o adâncă reflecție asupra propriilor relații: e tristă că n-a iubit și femei.

©Blondet Eliot/ABACA

Pe afișul noului film “Les fantasmes” regizat de David și Stéphane Foenkinos, Carole Bouquet și Monica Bellucci sunt un cuplu. O experiență care a tulburat-o. Într-un interviu acordat „Paris Match”, actrița mărturisește: „Eu, care sunt strict heterosexuală, sunt tristă că nu mi-au plăcut și femeile. Copiii mei vor țipa, dar … îmi pare rău, așa este, cred că este păcat.”

Actrița, care s-a lansat în filmul lui Luis Buñuel „Acest obiect obscur al dorinței” în 1977, revine chiar la un zvon care a făcut să curgă multă cerneală în anii 1980. Când arăta așa:

©Dominique Issermann, 1981

La acea vreme, era colegă de cameră cu actrița Clio Goldsmith. „Clio și cu mine am trăit împreună un an la New York. Apoi, când am plecat să filmez în Italia, toată presa a scris despre aventura mea cu ea. Fantezie pură, eram ca picată din nori. Ca să spun adevărul, mi se pare aproape păcat că n-am făcut-o … ”, mărturisește Carole Bouquet.

Clio Goldsmith

În acest lungmetraj, șase cupluri încep o explorare a celor mai ascunse dorințe ale lor. Carole Bouquet și Monica Bellucci joacă două femei îndrăgostite nebunește una de cealaltă. Roluri care le-au plăcut mult. Carole povestește pentru „Paris Match”: „Prezența Monicăi este unul dintre motivele pentru care am acceptat acest rol.”. Monica Bellucci a mers chiar mai departe cu confidențele: „Am făcut acest film pentru că voiam să o sărut pe Carole Bouquet” (declarație proaspătă, de pe 12 august). Cea care a fost într-o relație de 17 ani cu Vincent Cassel a fost copleșită de farmecul partenerei: „Vorbește și zâmbește foarte mult, dar întotdeauna emană din ea o formă de mister care mă atrage teribil”. Aceste dezvăluiri surprinzătoare pot fi explicate prin apropierea dintre cele două actrițe în timpul filmării scenelor. Filmul „Les fantasmes” are numele pe care îl merită. (sursa)

Monica Bellucci: Am făcut acest film pentru că voiam s-o sărut pe Carole”

O fi și reclamă, nu zic nu, dar cred că au și vârsta la care nu prea le mai pasă, ba chiar le face bine un pic de controversă pe subiectul sexualității.Citiţi şi

O recomandare de serial

Monica Bellucci și… NIVEA? Bine!

Karl Lagerfeld, ultimul show

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro